Dogovor od 350 miliona dolara: Legendi je bivša spremna uzeti 'crno ispod nokta'
Foto - Instagram

Bračna klauzula

Dogovor od 350 miliona dolara: Legendi je bivša spremna uzeti 'crno ispod nokta'

M. Šljivak

Profesionalni sportisti uvijek su bili na meti lijepih žena.

Malo je onih koji su uspjeli da odole ponudama koje su imali. Brojne je jedna noć skupo koštala i dugo se o njihovim avanturama pričalo.

Čovjek kojeg bi jedna noć i seks s drugom ženom najskuplje mogla koštati je legendarni golfer Tiger Woods. On bi mogao ostati bez 350 miliona dolara.

Woods je u periodu od 2004. do 2010. godine bio u braku sa švedskim modelom Elin Nordegren. S njom je dobio i dvoje djece, brak je imao dosta uspona i padova, no raskid je bio neminovan.

Elin nije mogla prijeći preko svih prevara svog supruga. Već godinama nisu skupa, ali Tiger je silno želio da ponovo oženi ovu atraktivnu Šveđanku.

Oglasi

Njegova bivša supruga imala je spreman odgovor. Tražila je klauzulu za prevaru i potpis ugovora s Tigerom. Po tom ugovoru Woods bi u slučaju prevare svojoj supruzi morao isplatiti 350 miliona dolara.

"Iako svi misle da je lud, Tiger je spreman da potpiše ovaj ugovor i da je ponovo oženi. Nikad se nije oporavio nakon što ga je Elin ostavila. Izlazio je s mnogim modelima i poznatim curama, ali nijedna nije ostala više od jedne noći", tvrdi izvor blizak Woodsu.

Elin nakon raskida s Woodsom nije gubila vrijeme. Bila je s nekoliko poznatih imena, a posljednji među njima je igrač američkog fudbala Jordan Cameron s kojim također ima dijete.

Pored njega imala i vezu s milijarderom Jamiejem Dinghamom i hokejaškom zvijezdom Douglasom Murrayom.

Woods je promijenio dosta žena od 2010. godine. Posljednja veza bila mu je s Ericom Herman, vlasnicom lanca restorana na Floridi.

Njegova je velika želja da mu se Elin vrati. Očigledno je spreman prestati s prevarama i konačno se smiriti.

Oglasi