Nestašna Ema Radujko bacila oko na reprezentativca Srbije - Orao neće mirno spavati
Pjevačici se dopada Vanja

Za nju je poseban

Nestašna Ema Radujko bacila oko na reprezentativca Srbije - Orao neće mirno spavati

Midhat Šljivak

Reprezentativci Srbije česta su tema medija u ovoj zemlji, a njihov izgled konstantno komentarišu poznate ličnosti. Ovog puta je to uradila atraktivna pjevačica Ema Radujko (20).

Atraktivna pjevačica Ema Radujko odabrala je zanimljivo ime kao omiljenog reprezentativca Srbije. Za nju je to golman Vanja Milinković-Savić

"Koga bih izdvojila? Sad baš nemam omiljenog, ali hajde, izdvojit ću Vanju",  a na bizarno pitanje je li to zbog činjenice da bolje brani ili što lijepo izgleda je odgovorila:

"Zato što bolje brani", saopštila je kroz osmijeh 20-godišnja pjevačica.

162 centimetra visoka pjevačica očigledno da voli visoke muškarce, pa joj je tako i Vanja sa svojih 202 centimetra zapao za oko.

Ema Radujko važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica u Srbiji. Svojim nastupima često rasplamsa mušku maštu i poprilično je dugo na sceni, iako joj je svega 20 godina.

Oglasi

Karijeru je počela sa 16. Već je tada je imala kontroverzne spotove i privukla je pažnju na sebe.

Četiri godine kasnije puni diskoteke. Naravno, više je to zbog izgleda nego kvalitetnog pjevanja, no bitno je da se karte prodaju.

Vanja Milinković-Savić će uzeti milione ovog ljeta

Vanja Milinković-Savić mogao bi tokom ljeta napustiti Torino i potpisati ugovor života u Saudijskoj Arabiji.

Odlični nastupi 27-godišnjeg čuvara mreže u italijanskoj Seriji A privukli su pažnju timova iz Arabije. Neimenovani tim navodno je spremio milionsku cifru za srpskog golmana.

Oglasi

Teško da će Vanja odbiti višemilionski ugovor kojim može osigurati budućnost. Zato neće biti nikakvo iznenađenje ako ga od naredne sezone budemo gledali u saudijskom prvenstvu.

Njegov stariji brat Sergej već je godinu dana u ovoj zemlji. Član je najvećeg tima i aktuelnog prvaka Al-Hilala gdje zarađuje 20 miliona eura neto na godišnjem nivou.

Čuvar mreže reprezentacije Srbije neće dobiti toliko novca, no bit će ga sasvim dovoljno da mirno može živjeti po okončanju karijere.

On je karijeru počeo u Vojvodini, bio je jedno vrijeme član Manchester Uniteda, a zatim je branio za poljsku Lechiju Gdansk, SPAL, Ascoli i Standard.

Za reprezentaciju Srbije nastupio je 19 puta i trenutno ima ulogu drugog golmana Orlova.

Oglasi