FIFA 21 'počastila' seksipilnu voditeljicu Leedsa

Privlači pažnju gdje god se pojavi

FIFA 21 'počastila' seksipilnu voditeljicu Leedsa

S. Grebović

Mnogi su se obradovali Leedsovom povratku u Premiership nakon 16 godina, kako zbog samog kluba, tako i zbog njihove TV voditeljice.

Emma Louise Jones je pažnju na sebe skretala i dok je Leeds igrao u Championshipu, a njena popularnost je porasla plasmanom ove ekipe u prvi rang engleskog fudbala.

Pored posla na zvaničnoj stranici Leedsa, Emma je i od nedavno zasposlena kao radio voditeljica jedne emisije na kanalu Signal 1.

Zahvaljujući svom izgledu vrlo je privlačna sponzorima, a najnoviju saradnju ostvarila je sa popularnom igrom FIFA 21.

Seksipilna Britanka je dobila svoju Fut Card na ovoj popularnoj fudbalskoj simulaciji uz maksimalne ocjene, čime se pohvalila na svom Instagram profilu gdje je prati preko 250 hiljada ljudi.

[instagram]

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Emma Jones (@eljonesuk)

[/instagram]

Top Komentari

Zeleni_zub
Ova ko da ima krompir u ustima konstantno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi