Atraktivna voditeljica Leedsa se požalila da zbog velikih grudi često radi ono što ne želi

Emma sve nasmijala

Atraktivna voditeljica Leedsa se požalila da zbog velikih grudi često radi ono što ne želi

Edmir Škorić

BBC-jeva voditeljica Emma Jones (30) proslavila se svojim angažmanom na Leeds TV-u 2017. godine.

Emma je velika navijačica Leedsa, a klubu je pomagala radeći za zvaničnu klupsku televiziju. Djevojka rodom iz Cheshirea ubrzo je stekla veliku popularnost, naročito kada je Leeds uspio da se vrati u Premier ligu.

Seksipilna Britanka osim toga radi za MOTDx i Premier Sports, ali i na radio stanici Signal 1. Njen glas i stas svima prijaju, zbog toga je rado svi i slušaju i gledaju, a gostujući u jednom podcastu otkrila je jednu neobičnu "nevolju" sa kojom se susretala.

Emma je, naime, priznala da su joj grudi toliko velike da bi nekad slučajno njima dodirnula sirenu u svom automobilu, pa bi trubila iako to nije namjeravala.

"Kada sam vozila svoj mali BMW serije 1, često bih grudima slučajno zatrubila i to bi me znalo nasmrt preplašiti. Jednostavno bilo je malo vozilo, a ja sam od onih vozačica koje su primaknute naprijed uz volan, pa se nekad dogodi da slučajno trubim grudima", kazala je uz smijeh.

Oglasi

Uz njene neosporne novinarske kvalitete, jasno je da su joj ljepota i tako zanosan izgled pomogli da lakše ostvari vlastite ciljeve na poslovnom planu.

Emmu na Instagramu trenutno prati preko 356.000 pratilaca, a često je aktivna i na ostalim društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera ili TikToka.

Osoba je koja voli dobru zabavu, društvene mreže, prave prijatelje, ali i fudbal, naročito kada igra Leeds čije utakmice ne propušta.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CPN-90yMg1E/?hl=en[/instagram]

Oglasi