Niko ne uživa u stečenom bogatstvu kao Adebayor: Gledam samo svoja posla...
Foto - Instagram / Emmanuel Adebayor

Ne zanima ga niko drugi

Niko ne uživa u stečenom bogatstvu kao Adebayor: Gledam samo svoja posla...

Midhat Šljivak

Emmanuel Adebayor je godinama igrao u vrhunskim klubovima.

Danas 36-godišnji napadač je između ostalih nastupao za Monaco, Arsenal, Manchester City, Real Madrid, Tottenham, te je uspio zaraditi poprilično dobru cifru.

Njegovo bogatstvo se trenutno procjenjuje na 45 miliona dolara. Adebayor uživa u velikom luksuzu u rodnom Togu i svakodnevno pokazuje sav raskoš kojeg posjeduje.

"Samo gledam svoja posla. Ako mogu ja, možeš i ti", samo su neki od komentara ovog fudbalera na društvenim mrežama.

Adebayor je u centar pažnje javnosti došao prije nekoliko mjeseci. Odbio je dati novac za prevenciju koronavirusa u svojoj zemlji.

"Za one koje pričaju kako ne doniram novac bit ću veoma jasan: Jednostavno je, ne dam novac", poručio je Adebayor i nastavio je:

"Radim šta želim, jedem šta želim, a svakako će biti onih koji će govoriti kako ništa nisam donirao. Nažalost, neki misle da sam ja donio virus. Tako je to ovdje. Porede me s Drogbom i Eto'om, ali ja nisam kao oni. Ja sam Emmanuel Adebayor i uvijek ću raditi ono što ja želim", jasno je istakao Adebayor.

Tako je i učinio. Dok je pandemije on uživa maksimalno opušteno i radi šta poželi.

Top Komentari

MangasColoradas
...svaka cast,tako i treba,odvojiti se od zavidnih debila i uzivati u onome sto je stekao...nije im on kriv sto oni nisu uspjeli u zivotu.
7 1
Opijum
Logicno nek radi svako sa svojim parama sta god oce
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi