Nema ni 18, a nova zvijezda Real Madrida uveliko ljubi poznatu manekenku
20-godišnja Brazilka veoma je popularna u svojoj zemlji

Otvaraju mu se sva vrata

Nema ni 18, a nova zvijezda Real Madrida uveliko ljubi poznatu manekenku

Edmir Škorić

Mladi napadač Real Madrida Endrick (17) objavio je da je u romantičnoj vezi sa tri godine starijom djevojkom i poznatom manekenkom.

Endrick, 17-godišnji napadač koji je potpisao za Real Madrid u decembru 2022. kada je imao 16 godina i koji je sjajno završio sezonu s Palmeirasom, na svom Instagram profilu dijeli romantičnu vezu koju održava s mladom manekenkom.

Gabriely Miranda (20), koja ima više od 405.000 pratitelja na Instagramu, osoba je u koju se mladić zaljubio. “Volimo jer nas je Bog prvi volio”, podijelila je Gabriely na Instagramu.

Već nekoliko mjeseci su njih dvoje u vezi, a po svemu sudeći nastavit će zajednički život u Madridu gdje se bivši napadač Palmeirasa prselio.

Iako je fudbaler posvećen svojoj karijeri, svakako puno pažnje daje i tri godine starijoj ljepotici s kojom je kad god mu vrijeme dopusti.

Oglasi

Što se Endricka tiče, od njega se zaista puno očekuje. Obično igrači iz Brazila koji dođu u Evropu obožavaju noćne izlaske i nisu baš najprofesionalniji, ali čini se da je kod 17-godišnjaka situacija drugačija. On je miran i povučen tip koji je u potpunosti posvećen svom poslu.

Endrick u Madrid stiže u ljeto naredne godine nakon 18. rođendana i u Madridu ga čeka dres s brojem 9.

Svjestan je odgovornosti koju će imati, velikih očekivanja, ali izgleda dovoljno zrelo i u ovoj fazi života da pokaže svijetu koliko vrijedi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CzXGwv6OPQk[/instagram]

Oglasi

Brazilac je ove sezone na 38 utakmica za Palmeiras u prvenstvu Brazila postigao 14 golova. Već je upisao dva nastupa prošle godine za prvu selekciju Brazila.

Mnogi su njime impresionirani i svi nestrpljivo očekuju njegov dolazak u Evropu i početak nove fudbalske avanture.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije