Engleski navijači najavili ludo ljeto u Rusiji

U Amsterdamu napravili veliku zabavu

Engleski navijači najavili ludo ljeto u Rusiji

M. Šljivak

Engleski navijači u prošlosti su bili poznati kao žestoki momci koji uvijek izazivaju pažnju gdje god se pojave.

Često su dolazili u sukobe sa navijačima drugih reprezentacija, razbijane su glave i ožiljci po tijelu su bili sasvim normalna pojava.

Kada nema otvorenih sukoba fanovi Gordog Albiona se itekako znaju zabaviti. Veliki broj navijača Engleske otputovao je u Amsterdam gdje njihova reprezentacija večeras igra prijateljski meč protiv Holandije.

Zabava u ovom gradu je bila zagarantovana. Tokom cijelog dana alkohol je bio glavna zabava, a pojedinci su se odlučili okupati u amsterdamskom kanalu.

Jedan od navijača koji je popio koje pivo više bez previše nagovaranja je skočio na glavu u poprilično hladnu vodu, a ostatak kolega ga je bodrio žestokim navijanjem.

Sa engleskim navijačima očigledno nikad nije dosadno. U Rusiji će međutim zbog neprijateljstva sa navijačima ove selekcije biti pod posebnom prismotrom, ali izvjesno je da nas sa njima čeka ludo ljeto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi