Zbog problema sa srcem morao završiti karijeru, otišao svešteniku, a on ga "izliječio" na pozornici

Mwepu se na sve načine želi vratiti na teren

Zbog problema sa srcem morao završiti karijeru, otišao svešteniku, a on ga "izliječio" na pozornici

Endin Čaušević

Enock Mwepu je prije nešto više od pola godine bio primoran da završi svoju igračku karijeru zbog srčanih problema što mu je izuzetno teško palo jer je igrao fantastično u dresu Brightona. S takvim scenarijom ne može da se pomiri i čini sve kako bi ozdravio i vratio se na teren, a čak se pojavio video njegovog odlaska jednom svešteniku koji ga je navodno izliječio.

Bivši reprezentativac Zambije igrao je fantastično u dresu Brightona i mnogi su mu predviđali blistavu karijeru i transfer u neki od najboljih klubova iz Engleske, ali se sve nakon jednog ljekarskog pregleda srušilo kao kula od karata.

Mwepu je doživio srčani udar dok je bio u Zambiji i hitno je prevezen u bolnicu, a ljekari su mu saopštili nakon toga da ima ozbiljnijih problema sa srcem i da nije moguće da nastavi svoju igračku karijeru.

Ove vijesti su u potpunosti shrvale ovog 25-godišnjaka koji je bio pred transferom karijere, a onda je sve stalo. Nakon niza pregleda utvrđeno je da zaista ima ozbiljnih srčanih problema, a nakon toga Zambijac nije imao druge opcije nego da završi svoju igračku karijeru.

Mwepu je u oktobru prošle godine saopštio kraj karijere, ali s tom odlukom nikako ne može da se pomiri. Na sve načine pokušava da se vrati na teren i čak se pojavio video kako je išao na seansu kod jednog sveštenika kako bi ozdravio.

Oglasi

Ovaj 25-godišnjak i njegova supruga su otišli kod sveštenika i objasnili mu da on ima problema sa srcem.

Sveštenik je počeo sa svojim obredom nakon kojeg se Mwepu srušio na pod i ostao bez svijesti, a kada se probudio on mu je poručio da je neko bacio crnu magiju na njega, ali da je sada izliječen.

Mwepu mu je rekao da je on fudbaler i da mu se život pretvorio u pakao u prethodnih godinu dana, a od uzbuđenja zbog svega što se dešavalo na pozornici se srušila i njegova supruga.

Na kraju je sveštenik porušio ovom Zambijcu da je navodno izliječen i da treba otići doktorima i reći mu da mu sa srca uklone sve ono što su stavili da bi ono radilo bez problema. Tvrdi da je njegovo srce sada izliječeno i da može normalno da funkcioniše i bez toga, ali i da Mwepu može igrati ponovo i fudbal.

Mwepu je inače ponikao u dresu Napsa Starsa, a u Evropu je stigao na ljeto 2017. godine kada je potpisao za austrijski Liefering.

Nakon sjajne sezone u tom klubu odlazi u Red Bull Salzburg iz kojeg je na ljeto 2021. godine za 23 miliona eura prešao u Brighton. U engleskom klubu upisao je ukupno 27 nastupa, te je zabio tri gola i dodao tri sedam asistencija.

Top Komentari

Mel_Glupson
Nemozes popraviti sto pfizer za****... kaka pozornica kake p materne...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi