Koktel ljubavi presudio je Barcinoj legendi, ali tu nije kraj nevoljama
Kheira Hamraoui na Instagramu, Eric Abidal i njegova supruga Hayet Abidal

Eric Abidal u problemu

Koktel ljubavi presudio je Barcinoj legendi, ali tu nije kraj nevoljama

Edmir Škorić

Ne stišava se bura zbog napada na PSG-ovu nogometašicu Kheiru Hamraou (31), koja je pretučena početkom mjeseca.

Ona se vraćala sa večere koju je PSG organizovao, kada su je iz automobila izvukla dva nepoznata muška lica, a pritom joj šipkama nanijeli teške povrede po tijelu.

Francuski mediji su objavili prvo da je napad organizovan od strane njene saigračice Aminate Diallo koja je navodno bila ljuta jer joj je ova zauzela mjesto u prvoj postavi, no Aminata je ubrzo puštena na slobodu, a onda se pojavila vijest da iza svega stoji Eric Abidal.

Legendarni francuski nogometaš bio je s Kheirom u tajnoj ljubavnoj vezi, a nakon što ga je ostavila, on je navodno iz ljubomore i bijesa odlučio da joj se sveti. Opet, pod sumnjom je i Abidalova supruga Hayet, koja će biti ispitana o ovom slučaju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CS9pZIJjypU/[/instagram]

Abidalu je 2011. dijagnosticiran tumor na jetri, a godinu dana kasnije podvrgnut je transplantaciji jetre. Nije se mogao u potpunosti oporaviti na travnjaku, te se povukao 2014., vraćajući se u Barcelonu kao klupski direktor nogometa od 2018. i 2020. godine.

I dok se Eric i njegova supruga i dalje sumnjiče za napad na 31-godišnju parišku nogometašicu, Hayet je odlučila da ostavi Abidala i navodno je danas podnijela zahtjev za razvod braka.

[twitter]https://twitter.com/elchiringuitotv/status/1461000995912269833[/twitter]

Top Komentari

ShAla
Jes vidio Abidala, a sve selam alejk
7 0
bk123
hebote dobro je i ovaj Abidal slatkoran ako mu je ovako ružna ljubavnica...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi