Neviđen skandal potresa Francusku: Abidal organizovao napad na igračicu PSG-a i bivšu ljubavnicu?

Policija pronašla dokaze protiv njega

Neviđen skandal potresa Francusku: Abidal organizovao napad na igračicu PSG-a i bivšu ljubavnicu?

Endin Čaušević

Bivši igrač Barcelone, Eric Abidal, našao se u centru skandala jer je optužen da je organizovao napad na fudbalerku PSG-a Kheiru Hamraoui.

Nevjerovatan skandal ovih dana potresa francusku javnost nakon što je pretučena igračica PSG-a, Kheira Hamraoui, a za sve je prvo optužena njega saigračica Aminata Diallo.

Francuski mediji objavili su prije nekoliko dana da je Diallo optužena da je platila maskiranim osobama da na ulici presretnu Hamraoui i pretuku je, a navodno je imala razlog za to.

Navodno, Diallo je to uradila jer je bila ljuta što joj je Hamraoui preuzela mjesto u početnoj postavi PSG-a i željela je da se osveti. Ona je i uhapšena, ali je ubrzo nakon toga puštena na slobodu.

Napad se desio 4. novembra i Hamraoui je zadobila ozbiljnije povrede, a u sve se odmah uključila i policija. Diallo je bila prva koja je osumnjičena, ali se ispostavilo da nije imala ništa s napadom.

Francuska javnost bila je u šoku kada je objavljeno da navodno iza napada stoji nekadašnji francuski reprezentativac Eric Abidal.

Oglasi

Mediji u Francuskoj objavili su da je Abidal sada glavni osumljičeni i vjeruje se da je upravo on naručio napad na igračicu PSG-a s kojom je bio u tajnoj ljubavnoj vezi koja se prošlog ljeta završila.

Navodno, Hamraoui je odlučila da raskine s Abidalom prošlog ljeta, a njemu je to teško palo. Abidal je optužen da je orzganizovao napad i čak učestvovao u njemu.

Kako je objavljeno francuska policija je pronašla dokaze koje ukazuju da je bivši fudbaler i sportski direktor Barcelone direktni organizator i učesnik ovog napada na Hamraoui.

Hamraoui je presretnuta na ulicama Pariza 4. novembra te je pretučena čeličnom šipkom, prilikom čega su joj nanesene teške tjelesne povrede. Abidal je već dobio poziv na saslušanje u policijske prostorije kako bi se čula i njegova verzija priče.

Poznato je da je Abidal već godinama u braku sa Hayet Kebir s kojom ima petero djece.

Eric Abidal, pictured with his wife Hayet, is reportedly set to be interviewed by police investigating the attack on Paris Saint-Germain women star Kheira Hamraoui

Top Komentari

King_Kenny
...ova mora da se fenomenalno kara kad je odlucio da sa njom bude u vezi i jos mu tesko palo kad je otisla,teski gabor...zena mu je 100 puta ljepsa od ove muskobanje.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi