Haaland jučer doputovao u Bolognu, potrošio skoro milion eura, pa se vratio u Marbellu

Pojeo najbolju pastu u životu

Haaland jučer doputovao u Bolognu, potrošio skoro milion eura, pa se vratio u Marbellu

Endin Čaušević

Napadač Manchester Cityja, Erling Haaland, nalazi se u španskoj Marbelli na odmoru tokom pauze zbog Svjetskog prvenstva, a norveški fudbaler iskoristio je jučer priliku da otputuje u Bolognu i već se zna koji je bio razlog njegove posjete.

Haaland je jučer iznenadio javnost u Italiji kada se pojavio na aerodromu u Bologni jer ga nisu očekivali u tom gradu, ali je norveški napadač imao dobar razlog da dođe na Apenine.

Poznato je da napadač Manchester Cityja već neko vrijeme odmara u Marbelli gdje je prije nekoliko godina kupio kuću i koristi svako slobodno vrijeme da dođe u Španiju.

No, nakon nekoliko dana odmora u Marbelli ovaj napadač odlučio je da otputuje u Bolognu gdje je svojim dolaskom izazvao ogromnu pažnju, a u Italiji je proveo cijeli dan nakon čega se vratio u Marbellu.

Mnogi su se pitali zbog čega je Haaland došao u ovaj grad, a italijanski mediji već danas saznali su šta je bio glavni razlog njegovog dolaska.

Naime, Haaland je u Bolognu stigao s prijateljima i zatim se uputio u Maranello kako bi posjetio fabriku Ferrarija jer je odlučio da se ponovo počasti i da u svoju bogatu garažu doda još jedno vozilo ove legendarne italijanske kompanije.

Oglasi

Haaland je kupio novog Ferrarija, ali još uvijek nije poznato o kojoj seriji je riječ i on će mu biti isporučen na adresu u Manchesteru. Navodno, potrošio je skoro milion eura na novog ljubimca i jasno je da napadač Manchester Cityja nije štedio novac.

Nakon posjete Maranellu on je ručao u restoranu Montana u Bologni, te je probao specijalitete italijanske kuhinje.

Ono što je posebno iznenadilo Italijane jeste Haalandova ljubaznost i činjenica da je bez problema pozirao s navijačima kada god bi ga zaustavili, te je redom dijelio autograme.

Također, Haaland je prije napuštanja ovog restorana odlučio da ostavi i pohvalu koja se već uokvirena nalazi na zidu.

"Za Rosellu. Ovo je najbolja pasta koju sam ikada jeo. Hvala ti", napisao je Haaland, a gazde restorana su na Instagramu objavile nekoliko fotografija i pokazali da im je Norvežanin čak poklonio i svoj dres.

Top Komentari

Arnel925
Zamisli na ovom svjetskom ne igraju najbolje zvijezde kao Haaland, Salah, Mane, Benzema, Veratti I naravno Dzeko
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti