Navijači Citya znaju koja djevojka može promijeniti Haalandov život: "Oženi je..."

Stigle su pozitivne i zanimljive reakcije

Navijači Citya znaju koja djevojka može promijeniti Haalandov život: "Oženi je..."

Haris Zilić

Erling Haaland pruža sjajne parijte na terenu u dresu Manchester Citya. Čini se da će ove sezone srušiti mnoge rekorde u engleskom Premiershipu, a navijači Građana vjeruju da bi Norvežanin mogao biti njihov vođa do trofeja u Ligi prvaka kojeg željno čekaju na Etihadu sve ove godine kako su na čelo kluba došli arapski vlasnici.

Nedavno su se pojavila pisanja da je Haaland navodno viđen sa Mariom Guardiolom kćerkom Pepa Guardiole trenera Manchester Citya.

To je bilo dovoljno da izazove lavinu komentara tako da su navijači Manchester Citya ni krivi ni dužni počeli povezivati Hallanda sa Guardiolinom kćerkom iako tu nema istine.

Jedan vjerovatno slučajan susret i prijateljski razgovor bio je dovoljan da napravi ludilo među navijačima Građana.

Navijači engleskog tima idu daleko i pišu komentare gdje žele da Erling oženi Mariju smatrajući da bi to bila idealna kombinacija.

Oglasi

"Oženi je, molimte", samo je jedan od koemnatra navijača  na društvenim mrežama.

Čak u nekim komentarima navijači žele sreću pomenutom paru i da što prije na svijet donesu malog Haalanda kako bi se City obezbijedio u narednim godinama. Smatraju d abi to bila idelana kombinacija.

[twitter]https://twitter.com/TwinBror/status/1591718211900567552[/twitter]

[instagram]https://www.instagram.com/p/Chr3nssMev8/[/instagram]

Naravno ovi silni komentari izazvali su dosta zanimljivh situacija i pozitvne reakcije u fudbalskom svijetu, a Marija ne krije da navija za Barcelonu jer je nedavno ponovo viđena na Nou Campu ovaj put na oproštaju Gerarda Piquea.

Oglasi

Haaland puno ne govori o svom privantom životu, pokušava što više da čuva za sebe koliko je to moguće u ovom trenutku jer znamo da se prati svaki korak velikih fudbalsih zvijezda.

Sa druge strane Maria Guardiola također pokušava sakriti privanti život, tome svjedoče i fotografije koje objavi na društvenim mrežama.

Inače, Maria trenutno živi u Londonu gdje je počela karijeru modela za jedan od brendova koji promovišu kupaće kostime.

Ne tako davno Maria se povezivala sa još jednim fudbalerom, riječ je Dele Alliju, o čemu su pisali mnogi svjetski mediji.

Nakon svega, navijači Manchester Citya imaju jednu želju i zanimljivu ideju, a vidjet ćemo šta budućnost nosi, sve je danas moguće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije