Haaland odmara u Španiji, ali svi pokušavaju saznati ko je misteriozna djevojka s kojom se druži

Uživa u Marbelli

Haaland odmara u Španiji, ali svi pokušavaju saznati ko je misteriozna djevojka s kojom se druži

Endin Čaušević

Erling Haaland je iskoristio pauzu u prvenstvu da otputuje u Španiju i odmori se nekoliko sedmica u Marbelli, a u tom španskom gradu društvo mu pravi i djevojka čiji identitet engleski tabloidi uporno pokušavaju saznati.

Haalanda nažalost nećemo gledati na Svjetskom prvenstvu u Kataru jer reprezentacija Norveške nije uspjela izboriti plasman na ovo veliko takmičenje i sigurno da je napadaču Manchester Cityja itekako žao zbog toga.

Međutim, Haaland je pauzu u klupskim takmičenjima odlučio iskoristiti da se što bolje odmori, a zatim i pripremi za nastavak sezone nakon što se završi Mundijal jer ga očekuje paklen raspored s Cityjem.

Haaland svoje odmore tradicionalno provodi u španskoj Marbelli gdje je nedavno kupio kuću i odlučio je da će provesti nekoliko sedmica u tom gradu tokom trajanja Svjetskog prvenstva.

Jasno je da Haaland ni tamo nema u javnosti baš neku privatnost kako bi volio, a fotoreporteri su stigli čak iz Engleske kako bi pratili svaki trag napadača Manchester Cityja.

No, ovaj put Haaland ne odmara sam u Marbelli jer su ga u nekoliko navrata uspjeli uhvatiti u društvu misteriozne djevojke s kojom napadač Cityja provodi dane, te često zajedno izlaze.

U javnosti se pojavilo i nekoliko njihovih zajedničkih fotografija na kojima se vidi da Haaland uživa u društvu ove mlade djevojke, a njen identitet još uvijek nije poznat.

   Erling Haaland u Marbelli uživa s misterioznom djevojkom, a jučer su viđeni zajedno na ulicama ovog grada

Englezi pokušavaju na sve načine saznati ko je misteriozna djevojka s kojom Haaland provodi dane na odmoru u Marbelli, te da li je ona uspjela da osvoji srce jednog od najboljih napadača na svijetu.

   Engleski tabloidi na sve načine pokušavaju saznati identitet ove djevojke, ali im to još uvijek nije uspjelo

Oni su prvi put viđeni u jednom od restorana u Marbelli, a zatim su se zajedno uputili ka Haalandovoj kući.

   Zajedno su uživali u jednom restoranu u Marbelli, a nakon toga uputili su se ka Haalandovoj kući

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi