Ako je Haaland sinonim za dominaciju, njegova 18-godišnjakinja djevojka je za stid

Djelovala je sramežljivo

Ako je Haaland sinonim za dominaciju, njegova 18-godišnjakinja djevojka je za stid

A. Čaušević

Erling Haaland je odnedavno u vezi sa 18-godišnjakinjom Isabel Haugseng Johansen koju je u nedjelju navečer po prvi put pokazao u javnosti. Radi se o djevojci koju Norvežanin zna iz djetinjstva i već nekoliko sedmica su u vezi.

Sjajni napadač nije igrao na Svjetskom prvenstvu, a slobodno vrijeme je iskoristio da napuni bateriju u španskom ljetovalištu Marbella gdje su ga paparazzi ulovili sa djevojkom.

Tokom vikenda britanski paparazzi su okupirali mladu Norvežanku koja je pokazala da je itekako sramželjiva i stidljiva djevojka.

Lijepa Norvežanka je sakrivala pogleda i spuštala glavu dok su objektivi fotoaparata pokušavali da je uhvate prilikom ulaska u luksuzni restoran.

Mladi par je ušao na sporedni ulaz restorana kako bi stigao na porodičnu večeru, ali to nije spriječilo brojne fotografe da ih uhvate.

Oglasi

Haaland je dugo vremena bio bez djevojke, pažljivo je birao kome će dati svoje srce. Izbor je pao na njegovu prijateljicu iz djetinjstva.

Iako Isabel ne prijaju kamere i popularnost, ona je u društvu svog dečka djelovala jako raspoloženo i vidljivo je da uživaju u svojoj ljubavi.

Otkako se pročulo da je u vezi sa zvijezdom Manchester Cityja Isabel koja inače radi u jednom butiku je deaktivirala sve profile na društvenim mrežama.

Erling i Isabel imaju nekolko zajedničkih prijatelja nakon što su odradli u Bryneu te su oboje igrali za lokalni fudbalski tim kako su se i upoznali.

Isabel je u rodnom gradu poznata po svojoj ljepoti 

"Isabel je u Bryneu poznata po svojoj ljepoti, a njih dvoje su se oduvijek poznavali. Iako ga djevojke čekaju u redu, Erling je i dalje čvrsto na nogama", ranije je za The Sun kazao neimenovani izvor.

Inače, Haaland je i nakon Svjetskog prvenstva nastavio da dominira na terenu i trenutno je na učinku od nevjerovatna 33 gola na 27 utakmica ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi