Bolje da babo ne vidi: Kćerka Pepa Guaradiole se za Noć vještica obukla u seksi školarku

Halloween party

Bolje da babo ne vidi: Kćerka Pepa Guaradiole se za Noć vještica obukla u seksi školarku

Edmir Škorić

Iako se tek danas, u ponedjeljak 31. oktobra, slavi Halloween, puno je onih koji su minuli vikend iskoristili da izađu vani i da u velikom stilu proslave najstrašniju noć u godini.

Mnoge poznate ličnosti su već u subotu ili pak nedjelju predstavili svoje kostime, a naravno sve to ubrzo dijelili na društvenim mrežama. Bilo je zaista raznih i spektakularnih kostima i svako je na svoj način odlučio da proslavi Halloween.

Među onima koji su malo ranije ispoštovali ovaj za neke praznik je i Maria Guardiola, kćerka slavnog španskog trenera Pepa Guardiole, koja je inače dosta aktivna na društvenim mrežama gdje je prati preko 418.000 ljudi.

Ona se odlučila obući odvažni školski komplet, sličan onom koji je nosila slavna Britney Spears u jednom od svojih prvih muzičkih spotova.

Osim bijele košulje koju je vezala u čvor da bi istakla svoj trbuh, imala je i jako kratku kariranu suknjicu uz kožne čizmice te nalakirane nokte koji su sve upotpunili.

Oglasi

Na trbuhu i vratu je naslikala nekoliko rana lažnom krvlju kako bi sve to izgledalo još realnije, a mnogi su naravno bili oduševljeni i pohvalili su njen trud, ali i njen izgled.

Iako u Španiji kao u većini evropskih zemalja ovaj praznik nije tradicionalan, mlađe generacije ipak su učinile da se počne tretirati i slaviti kao i u zemljama njegovog porijekla. I tako i u Španiji možemo vidjeti mnoge izloge ukrašene bundevama, šišmišima, kosturima, vješticama ... kao i Špance koji se maskiraju za Noć vještica.

I Maria je jedna od onih koji su podlegli trendu. Ona ima 21 godinu i jedna je troje djece menadžera Manchester Cityja, ujedno i njegovo najstarije dijete. Ima brata Mariusa nekoliko mjeseci mlađeg i kćerku Valentinu koja ima tek 14 godina.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CeOZs13M954/?hl=hr[/instagram]

Maria je ujedno najpopularniji član porodice uz naravno svog oca. Proslavila se i vezom sa bivšim reprezentativcem Engleske Dele Allijem.

U junu ove godine napravila je veliku promjenu na sebi, pa je promijenila boju kose iz tamno smeđe u svijetlo plavu. Sada očito ima novu ljubav i Dele Alli odavno je zaboravljen.

Na njenom Instagram storyju prije nekoliko sedmica se pojavila tetovirana ruka muškarca koji joj drži noge na putovanju brodom, ali medijima još nije poznato o kome se tačno radi.

Oglasi

Najnovije vijesti