Vjera mu je jedna od najvažnijih stvari: Ermin Bičakčić lijepom fotografijom čestitao Bajram

Sjajni bh. defanzivac

Vjera mu je jedna od najvažnijih stvari: Ermin Bičakčić lijepom fotografijom čestitao Bajram

Eldar Ganibegović

Danas muslimani širom svijeta slave Ramazanski bajram, a zanimljiva čestitka stigla je od sjajnog bh. defanzivca, Ermina Bičakčića.

Nakon mjesec dana posta u mjesecu ramazanu, muslimani širom svijeta slave i obilježavaju Ramazanski bajram koji će trajati tri dana.

Čestitke stižu sa svih strana, pa tako i od poznatih sportista. Među njima je i sjajni bh. defanzivac i stoper Eintrachta iz Braunschweiga, Ermin Bičakčić.

Popularni Bičo je na X-u objavio fotografiju s namaza i čestitao Bajram riječima: "Eid Mubarak".

U nedavnom intervjuu koji je dan za SportSport, Ermin Bičakčić je istakao kako mu je religija jedna od njavažnijih stvari u životu.

Oglasi

"Što se tiče religije bilo je dosta pozitivnih komentara, ali i nekih rijetkih komentara iznenađenja. Neki ljudi nisu znali da sam tako religiozan i da je vjera za mene u životu jedna od najvažnijih stvari".

Podsjetimo, Bičakčić se ljetos vratio u Braunschweig nakon teške povrede koju je 2020. godine doživio u dresu Hoffenheima.

Ide mu sjajno ove sezone. Na 17 nastupa postigao je i četiri pogotka, te dodao jednu asistenciju što je sjajno za jednog stopera.

Bilo je govora da bi se mogoa vratiti i u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, no na kraju je poziv Save Miloševića otišao u Poljsku za Adnana Kovačevića.

Top Komentari

snupi
Pravi vjernik nece ovo objavljivati javno, posebno na drustvenim mrezama. Vjernik sam ali to je intimna stvar.
1 0
Alenizmostara
Pretjerivanje ! Isto da se neko slika jer voli da jede hamburger, pizzu, cevape, igra Playstation, vozi role, biciklo itd. Sve su to privatne stvari.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi