Vraća li se Bičakčić? "Bosnu svoju nosim uvijek u srcu, ali..."

Iskren odgovor od Bičakčića

Vraća li se Bičakčić? "Bosnu svoju nosim uvijek u srcu, ali..."

Esmer Oštraković

Nakon što se Adrian Leon Barišić povrijedio, jasno je da će Savo Milošević uputiti jedan naknadni poziv, a pojavile su se informacije da će on biti upućen ili Bičakčiću ili Kovačeviću.

Naravno logično bi bilo da taj poziv bude upućen, te da bude upućen štoperu jer se upravo štoper i povrijedio za vikend i pauzirat će tri do četiri sedmice.

U reprezentaciju bi se tako mogao vratiti Ermin Bičakčić i to nakon dosta vremena i jako teške povrede koju je zadobio 2020. godine.

On se ove sezone konačno vratio na teren i igra zaista sjajno za Eintracht iz Braunschweiga u njemačkoj Cvajti.

Kontaktirali smo Bičakčića i pitali ga o eventualnom pozivu.

Oglasi

"Nema tu ništa. Nije se meni niko javio. Ni selektor nit savez. Svi ste vidjeli spisak, na kojem se moje ime ne nalazi. Zašto, to ne znam, to morate druge pitati. To je to. Ne dolazim na okupljanje. Bosnu svoju nosim uvijek u srcu. Sretno BiH u baražu", rekao je Bičakčić.

Ostaje da vidimo da li će Bičakčić eventualno dobiti poziv u narednim dan ili dva ili će on otići na adresu nekog drugog fudbalera.

Spisak za Ukrajinu i Izrael/Island

Dakle, Adrian Leon Barišić je jedini s prvobitnog spiska koji je za sada otpao.

Golmani: Ibrahim Šehić, Nikola Vasilj, Kenan Pirić.

Obrana: Amar Dedić, Jusuf Gazibegović, Eldar Ćivić, Sead Kolašinac, Anel Ahmedhodžić, Adrian Leon Barišić, Dennis Hadžikadunić, Renato Gojković, Nihad Mujakić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Vezni red: Rade Krunić, Gojko Cimirot, Ivan Bašić, Benjamin Tahirović, Miralem Pjanić, Denis Huseinbašić. Haris Hajradinović, Amar Rahmanović.

Napad: Edin Džeko, Ermedin Demirović, Haris Tabaković, Nemanja Bilbija, Said Hamulić, Smail Prevljak, Dal Varešanović.

Top Komentari

user1613662710
Pozvat ce onog levata Kovacevica koji kad igra strahujemo za nas gol u svakom napadu
2 0
dragonBH
Ako je iko od starih igraca trebo dobit poziv to je Edin Visca. Odrekli su se brzo nekih kvalitetnih igraca
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi