Wandi se javlja popularni pjevač? "Znam je skoro deceniju, išli smo u istu teretanu"

Eros Ramazzotti demantovao medijska pisanja

Wandi se javlja popularni pjevač? "Znam je skoro deceniju, išli smo u istu teretanu"

E. Škorić

Wanda Nara je prije desetak dana optužila svog supruga Maura Icardija da ju je prevario.

Argentinka je objavila na društvenim mrežama kako je Mauro zbog "ku*ve uništio još jednu porodicu", a napadač PSG-a od tada na sve načine pokušava da vrati Wandu.

Wanda ga je otpratila i sa društvenih mreža, obrisala sve zajedničke fotografije, te odlučila da nastavi sama iako su imali stabilan sedmogodišnji brak.

Ono što je zanimljivo, a to svi sigurno znaju, Wanda je ujedno i menadžerica argentinskog reprezentativca, s kojim je počela vezu nakon što je ostavila Maurovog bivšeg saigrača Maxija Lopeza.

Mediji u Argentini i Italiji prate svaki korak Maura i Wande nakon njihove svađe, a sada su pojedini objavili da je Wandu porukama kontaktirao popularni italijanski pjevač Eros Ramazzotti, koji joj je "ponudio utjehu".

Oglasi

U jednoj argentinskoj emsiji objavljeno je da je "Wanda očajna, a mnogi muškarci pokušavaju da iskoriste trenutnu situaciju, među njima i Eros Ramazzotti koji je izuzetno blisak sa Argentinkom".

Međutim, uslijedio je odgovor i demant od strane Ramazzottija, 57-godišnjeg pjevača koji je nakon 10 godina braka prošle godine ostavio Maricu Pellegrinelli, 24 godine mlađu manekenku.

"Opet sam prisiljen demantovati neke nadrealne glasine koje se tiču moje privatne sfere. Imam odnos poznanstva s gospođom Wandom Narom koji traje otprilike deceniju. Neko vrijeme smo također posjećivali istu teretanu u Milanu, na području San Sira", kazao je Ramazzotti, pa je dodao:

"Ona je bila i jest moj fan i među nama postoji veliko poštovanje. Stoga sam se osjećao dužnim privatno izraziti svoju solidarnost u ovm bolnom i složenom trenutku njenog života. Insinucije koje kruže internetom i nekim novinama u vezi s mojim odnosom s gospođom Narom su potpuno neutemeljene, nedelikatne i neprikladne".

Wanda Nara se još uvijek nije oglasila povodom navoda da ju je zvao Ramazzotti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi