Icardi objavio novu fotografiju, komentar Wandine mame govori mnogo toga

Ipak će ostati zajedno?

Icardi objavio novu fotografiju, komentar Wandine mame govori mnogo toga

E. Škorić

Napadač PSG-a Mauro Icardi na Instagramu je jučer objavio novu fotografiju.

Argentinac je objavio fotografiju u dresu PSG-a uz komentar: "Ni solo ne škodi" uz nekoliko smiješnih emotikona koji sugerišu da se radi o šali, jer on na sve načine želi ostati s Wandom koja je i dalje "digla nos" i ne želi da zaboravi ono što joj je napadač uradio prije nekoliko dana.

Ubrzo mu je komentar ostavila Nora Colosimo, mama Wande Nare. Gospođa je ostavila nekoliko emotikona, između ostalog i srce te aplauze, pa je očigledno da je ona za to da Mauro i Wanda budu zajedno i daje potpunu podršku Argentincu.

To je suprotno od nedavnih medijskih napisa kako je Wandina sestra Zaira savjetovala slavnu menadžericu da zauvijek raskine sa napadačem PSG-a.

Podsjećamo, Wanda je nedavno poludjela zbog navodne prevare od stane Icardija i par je neko vrijeme razdvojen, a napadač je posljednjih dana na Instagramu objavio nekoliko fotografija na kojoj se nalazi s Wandom.

Čini se da na sve načine PSG-ova zvijezda traži oprost i da ponovo budu zajedno, ali Wanda teško prelazi preko ponosa. Sapunica nije završena, ali svi su uvjereni da će ovaj par na kraju ipak ostati zajedno.

Oglasi