Najseksi verzija teniserke Eugenie Bouchard, broj lajkova Instagramu na posljednje slike sve govori

Kanadska ljepotica

Najseksi verzija teniserke Eugenie Bouchard, broj lajkova Instagramu na posljednje slike sve govori

E. Škorić

Kanadska teniserka Eugenie Bouchard objavila je nove fotografije na Instagramu i za kratko vrjeme dobila desetine hiljada lajkova.

Kanađanka uživa u Miamiju, gdje je prije dva dana proslavila Dan Svetog Patrika, koji se slavi širom svijeta i uglavnom taj dan je značajan za one irskog porijekla.

"Ja sam djelomično Irkinja", napisala je Eugenie na Instagramu, koja je za ovu priliku obukla zeleni bikini, u bojama Irske.

Mnogi su njene nove fotografije okarakterisali kao "najseksi" koje je objavila do sada. Za samo nekoliko minuta dobila je preko 115.000 lajkova.

Što se tiče njene karijere, ona se nakon operacije desnog ramena vratila treninzima i nada se da će što prije zaigrati na turnirima kako bi napredovala na WTA listi.

Bouchard trenutno zauzima 1461. mjesto na WTA listi, dok je u konkurenciji parova 1252. na svijetu. To je naravno daleko od njenih najboljih dana. Svojevremeno je 2014. igrala finale Wimbledona i upravo tada je bila peta teniserka svijeta.

Oglasi

Eugenie je osvojila jednu titulu u karijeri, ali je igrala nekoliko puta u samim završnicama Grand Slam turnira. Osim spomenutog finala Wimbledona, 2014. je bila i polufinalima Australian Opena i Roland Garrosa.

Oglasi