Sestra Eugenie Bouchard: "Bolje poznajem neke osobe iz supermakreta nego nju..."

Beatrice dala intervju

Sestra Eugenie Bouchard: "Bolje poznajem neke osobe iz supermakreta nego nju..."

E. Škorić

Kanadska teniserka Eugenie Bouchard ima sestru bliznakinju koja se zove Beatrice, no njih dvoje rijetko se viđaju.

Eugenie Bouchard jedna je od najpopularnijih teniserki svijeta. Iako je njeno vrijeme "davno prošlo", zbog svog izgleda, života i određenih aktivnosti često o njoj čitamo u medijima.

Možda neki nisu znali da ima sestru Beatrice, a njih dvije rođene su u svega šest minuta razmaka. No, Beatrice, koja je jednako lijepa kao i sama Eugenie, priznaje da svoju sestru bliznakinju skoro da ne poznaje.

Naime, njih dvije žive odvojeno od 10. godine i razvoda roditelja. Eugenie je ostala živjeti s majkom, a Beatrice je otišla s ocem.

"To je zaista smiješno. Poznajem bolje neke ljude iz supermarketa od vlastite sestre", kazala je Beatrice u intervjuu za Blick.

Oglasi

"Nažalost, ja Eugenie skoro da ne poznajem. Vidimo se jednom ili dva puta godišnje".

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJ43WfDH2UX/[/instagram]

Ono što Beatrice najviše boli jeste to što je za vrijeme Wimbledona pisala Eugenie i rekla joj da je želi posjetiti u Engleskoj, a teniserka joj je samo odgovorila da "nije bitno jesi li mi sestra ili ne, kupi ulaznicu i dođi gledati mečeve".

"Ljudi misle, imaš sestru koja ti može sve omogućiti ili odvesti te bilo gdje, ali moja sestra mene nikada nigdje nije odvela. Sama sam studirala i vodila svoj život", poručila je Beatrice.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CI13a7LnoES/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CGvj-uCnEK1/[/instagram]

[instagram] https://www.instagram.com/p/CFFoQVhH4uN/[/instagram]

Top Komentari

dda27
Nebitna informacija, toliko
4 0
Vrana
Ova se isto voli pozicjonirat kao gurva i slati slike pice! Samo kad bi znala kako to ruzno izgleda i kako joj se drugi smiju, nikad vise nebi :)
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi