Tako seksi i napokon sretna: Teniska ljepotica Eugenie Bouchard u vezi sa velikom zvijezdom

Kanađanka se skrasila

Tako seksi i napokon sretna: Teniska ljepotica Eugenie Bouchard u vezi sa velikom zvijezdom

E. Škorić

Prije nekoliko mjeseci Eugenie Bouchard (26) na svojim je društvenim profilima otvoreno govorila o svom slobodnom životu i tražila je novog partnera.

"S novim partnerom uz sebe možete puno bolje podnijeti karantinu", napisala je teniska zvijezda.

Čini se da je uspjela da pronađe svoju sreću. Navodno je uplovila u ljubavnu vezu sa 25-godišnjom NFL zvijezdom Pittsburgh Streelersa Masonom Rudolphom.

Bouchard je fanovima nakon završetka Roland Garrosa otkrila da se nalazi u Pittsburghu, a tamo je navodno u jednom od lokala upoznala Rudolpha sa kojim je sada u vezi. Potvrde nema, no razni izvori sugerišu da je krenula romantična i ljubavna priča dvoje poznatih i slavnih sportista.

Prema časopisu TMZ, ljubavna veza glamuroznog para trebala bi biti ozbiljnija od svih ranijih veza koje su imali oboje. U aprilu je quarterback viđen u Los Angelesu sa Hannah Ann Sluss, ali čini se da je ta bila samo prolazna faza u njeovoom životu i sada će se posvetiti Kanađanki.

Bouchard je zaljubljena oduvijek u američki nogomet i već duže vrijeme traži pravog muškarca, pa očito je sada pronašla baš ono što je tražila.




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi