Kraće nije moglo: Najseksi teniserka opet je u centru pažnje

Eugenie u seksi izdanju

Kraće nije moglo: Najseksi teniserka opet je u centru pažnje

E. Škorić

Kanadska teniska ljepotica Eugenie Bouchard ne smatra se uzalud jednom od najseksi djevojaka iz ovog sporta.

28-godišnja Kanađanka još uvijek se lagano vraća pravom teniskom ritmu nakon što je prethodno pauzirala čak 17 mjeseci zbog povrede. Ljetos se polako počela vraćati u ritam.

Bivša finalistica Wimbledona pala je na čak 430. mjesto na WTA listi, što je bilo i očekivano s obzirom na neodstatak tenisa skoro dvije godine. Imala je problema s ramenom, ali nadamo se da će ubrzo ponovo doći u Top 100.

Uoči početka WTA turnira u meksičkoj Guadalajari, Eugenie se pojavila na jednoj zabavi u crnoj mini-haljinici, koju je ukombinovala sa ružičastom torbicom i odgovarajućom obućom.

Rado je pozirala fotografima koji su ispred sponzorskog panoa "redali" poznate teniserke i pravili foto sesije.

Oglasi

Onaj je ranije ovog mjeseca na internetu podijelila sliku na kojoj pozira u ružičastom bikiniju ispred mora dok se spremala za Transylvania Open. Tamo je dobila priliku da zaigra s wild cardom, ali se morala zbog povrede povući tokom prvog meča protiv Kalinine.

Bouchard se planirala vratiti na teren na ovogodišnjem Wimbledonu, ali je odustala nakon što su turniru poništeni bodovi za rangiranje zbog zabrane igranja ruskim i bjeloruskim igračima.

Bouchard, koja je danas i uspješna manekenka, povrijedila je rame u martu 2021., a operisana je tri mjeseca kasnije.

Oglasi