Vatrena Eugenie Bouchard objavila jako izazovne fotografije, pa dobila silne uvrede

Kanađanka je nesuđena manekenka

Vatrena Eugenie Bouchard objavila jako izazovne fotografije, pa dobila silne uvrede

E. Škorić

Kanadska teniserka Eugenie Bouchard (29) napravila je novu spektakularnu sliku, a fanovi dovode u pitanje motivaciju ove ljepotice da nastavi igrati tenis.

Eugenie Bouchard stigla je do 319. mjesta na WTA listi, ali bez problema bi teniserka mogla da napravi zavidnu karijeru u manekenskoj industriji s obzirom na to kako izgleda.

Kanađanka nije igrala tenis od Australian Opena, turnira održanog u januaru, kada nije uspjela proći kvalifikacije.

No, bivša peta teniserka svijeta ne propušta priliku objaviti nešto novo na Instagramu, a Bouchard je i ovaj put oduševila fanove.

Pozirala je u kupaćem kostimu, a fotografije su prikupile više od 100.000 lajkova. No, nije moglo proći bez negativnih komentara i uvreda na njen račun.

Oglasi

"Jesi li ti teniserka ili model?", upitali su je neki fanovi, koji smatraju da bi trebalala da se posveti tenisu.

Nekadašnja zlatna cura svjetskog tenisa napunila je krajem prošlog mjeseca 29 godina. Prije devet godina igrala je veliko i jedino svoje Grand Slam finale, ali ju je na Wimbledonu u borbi za trofej pobijedila Petra Kvitova sa 6:3, 6:0.

Iza Eugenie je duga pauza zbog povrede, ali pitanje je kada će se opet vratiti na teren i kada će zaigrati na nekom ozbiljnom nivou.

Bouchard, koja je danas i uspješna manekenka, povrijedila je rame u martu 2021., a operisana je tri mjeseca kasnije.

Mnogi su dojma da je premalo dala s obzirom na to koliko je bila talentovana, a u posljednje vrijeme ona se ipak više bazira na društvene mreže i na objavljivanje golišavih slika.

Oglasi