Teniska ljepotica odbila Justina Biebera: "Zaslužujem nagradu za Djevojku stoljeća"

Kanađana ostala vjerna svom partneru

Teniska ljepotica odbila Justina Biebera: "Zaslužujem nagradu za Djevojku stoljeća"

Edmir Škorić

Slavna kanadska teniserka Eugenie Bouchard otkrila je kako je odbila slavnog američkog pjevača Justina Biebera.

Bouchard je ušla u historiju na Wimbledonu 2014. kada je postala prva Kanađanka koja je stigla do finala Grand Slama. Iako bi izgubila od Petre Kvitove u dva seta, tada ljupka 20-godišnja Bouchard već je bila zvijezda u nastajanju.

Nažalost, Bouchard nikada više nije dosegla te visine. Nedavno je proslavila 30. rođendan. Deset godina nakon njenog najboljeg tenisa, osvojila je samo jedan naslov u karijeri , a ove je godine prešla na pickleball.

No, bivša peta igračica svijeta je i dalje miljenica tenisa među fanovima i može da se pohvali impresivnim brojem pratilaca na Instagramu (2,4 miliona). Sada je podijelila tajnu o tome kako je odbila pop zvijezdu Justina Biebera 2015. godine.

Par je bio uključen u godišnju humanitarnu tenisku egzibiciju Desert Smash, nakon koje je Bieber navodno "startao" tenisku ljepoticu. Tada Bouchardova zvijezda nikad nije jače sjala. Samo nekoliko mjeseci prije njihovog susreta koketirala je s idejom o idealnom spoju, u kojem je spominjala upravo Bieberovo ime.

Oglasi

Ali u popularnoj televizijskoj emisiji pod nazivom Family Feud Canada, 30-godišnjakinja je objasnila zašto se romansa između nje i pjevača nikada nije dogodila, kada su je upitali da je "mogla biti gospođa Justin Bieber".

"Ne, to je smiješna priča. Igrali smo teniski meč u dobrotvorne svrhe, a on me zamolio da se družimo kasnije, ali imala sam dečka, pa sam rekla ne i vjerujem da zaslužujem nagradu za Djevojku stoljeća", kazala je Bouchard.

Otkako je prešla na pickleball i počela ga igrati profesionalno, Bouchard se nije vratila na WTA turneju, osim nekoliko pojavljivanja u egzibicijama. Nedavno je ispala izvan svjetskih Top 300, a zadnji put je igrala na teniskom profesionalnom turniru u Guadalajari prošlog septembra.

Ako ništa, ostaje vjerovatno jedina teniserka koja je odbila biti sa Bieberom koji je jedna od najvećih zvijezda u Sjedinjenim Državama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi