Evra s mladom danskom ljepoticom prevario suprugu, sada ju je zaručio uz previše patetike

Francuz želi da provede s njom ostatak života

Evra s mladom danskom ljepoticom prevario suprugu, sada ju je zaručio uz previše patetike

Edmir Škorić

Nekadašnji nogometaš Manchester Uniteda, Patrice Evra, zaručio je djevojku Margaux Alexandru (25).

Francuz je objavio zaruke s danskom manekenkom, s kojom je prevario bivšu suprugu Sandru.

Evra je u četvrtak objavio fotografiju svoje 25-godišnje djevojke kojoj je uputio sudbononsno pitanje, a ona rado prihvatila. "Prošlo je više od godinu dana otkako si mi ukrala srce. Nakon što sam te drugi put vidio, rekao sam da ćeš biti moja do kraja život. Ne mogu živjeti bez tebe, čak i kad si pored mene - nedostajat ćeš mi!", napisao je Evra.

"Želim svim muškarcima da vole svoje žene kao što ja volim tebe. Osjećam se sigurnije dok me držiš za ruku. Sreća, to je izbor! Biram te do kraja života", poruka je Francuza koji ima 39 godina.

Mnogi su mu odmah čestitali, a među njima su bili i bivši saigrači Karim Benzema i Rio Ferdinand.

Top Komentari

snupi
E moj blento, mislis da te voli. Jos je i veca od tebe.
9 0
zvjezdan10
Ona polugola on se obuko ko betmen
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi