Ovo je nestvarno: Evra za tri sedmice od tijela napravio čudo!

Kakva transformacija

Ovo je nestvarno: Evra za tri sedmice od tijela napravio čudo!

Nekadašnja zvijezda Manchester Uniteda Patrice Evra napravio je čudo od svog dijela za samo tri sedmice. 

Penzionisani francuski fudbaler odlučio je nakon završetka karijere pokrenuti novi biznis. Krenuo je s radom njegov fitness vodič 'Bez izgovora' vrijedan 20 funti, a kako bi uvjerio potencijalne klijente da zna šta 'prodaje' odlučio se pokrenuti vlastitu transoformaciju koja je trajala tri sedmice.

Evra je nakon toga objavio dvije fotografije - prije i poslije, te su mnogi ostali u čudu kada su vidjeli kakav je rezultat napravio. Nema sumnje da će nakon ovoga njegov fitness vodič raditi punom parom.

On je na Instagramu osim fotografija ponudio i objašnjenje.

"Nisam postao šampion tek tako, naučio sam mnogo tokom 20-godišnje karijere i sada sam to odlučio staviti na papir. 'Bez izgovora' je paket koji sadrži moje životno iskustvo koje ću podijeliti s vama i objasniti šta sam radio kako bih postao tako uspješan dugo vremena i kako to možete prenijeti na vlastite živote", napisao je Evra.

Inače, Evra je najslavnije dane karijere proveo u Manchester Unitedu čiji je dres nosio osam godina, a trenutno postaje trener u omladinskim kategorijama ovog kluba.

Top Komentari

Melan
Prelijepe pločice ima ;)
1 5
Adnanos
hahaha Nije fizicki i prirodno moguce za tri sedmice. Znam jer sam fitness trener vec 15 godina. Za sest sedmice uz efedrin i steroide i strogu ishranu je mozda i moguce. Sa strogom ishranom mislim na ciste proteine riba, pileci file uz salatu i niste vise. A za tri sedmice to je vec glupost.
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi