Najveći 'muški gad' na Svjetskom prvenstvu: Argentinac istovremeno sa tri djevojke!

Palaciosu je jedna malo

Najveći 'muški gad' na Svjetskom prvenstvu: Argentinac istovremeno sa tri djevojke!

Edmir Škorić

Argentinski veznjak Exequiel Palacios ima vjerovatno najintenzivniju i najproblematičniju ljubavnu priču od svih učesnika Svjetskog prvenstva u Kataru.

Dok traje Svjetsko prvenstvo, gdje je Argentina s Lionelom Messijem jedan od favorita, e eter dolaze razne priče, što iz arapske zemlje u kojoj se trenutno odigravaju utakmice najveće svjetske nogometne smotre, što iz ostalih zemalja u kojima je sve predodređeno najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Dosta je i zanimljivih priča, onih manje vezanih za sam nogomet, a koje je uvijek interesantno pročitati. Exequiel Palacios ima ludu ljubavnu priču, a daitra s početka njegove karijere u River Plateu.

Naime, tada je Palacios imao čak tri djevojke. On je 2018. godine započeo vezu s influencericom Solom Perezom, a o vezi se dosta pisalo u medijima jer su oboje bili poznati.

I dok joj je obećavao da će za nju sve učiniti, Palacios je ljubio Julianu Orellano, plesačicu, glumicu i pjevačicu. Nezadovoljna javnim eksponiranjem partnerove "druge veze", Orellana se oglasila na televiziji i sve ispričala.

Uslijedio je još veći šok, jer su Sol i Juliana onda otkrile da je Palacios u isto vrijeme dok je hodao s njih dvije, već bio u četverogodišnjoj vezi sa Karen Gramajo, koju je upoznao kao tinejdžer.

Oglasi

Sol Perez - jedna od "žrtava" argentinskog reprezentativca

Skandal je sedmicama bio glavna tema u argentinskoj štampi speceijaliziranoj za tračeve. No, argentinski veznjak se kasnije smirio ili barem se tako čini. Od 2019. godine je u vezi sa Yesicom Frias, koja bi trebala da bude zabrinuta iako joj je kazao da mu je ona jedina djevojka.

Od svoje 19. godine Palacios je dio argentinske reprezentacije, a za seniore je debitovao nedugo nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. giodine i odigrao je 21 utakmicu pod vodstvom trenutnog selektora Lionela Scalonija.

Juliana Orellano je bila sa Palaciosom, ne znajući da ima još dvije pored nje

Na Mundijalu je bio zamjena u prve tri utakmice u gurpnoj fazi. U pobjedi protiv Meksika igrao je više od 20 minuta, dok nije ulazio u mečevima sa Saudijskom Arabijom i Poljskom.

Palacios će danas s Argentinom igrati za četvrtfinale s Australijom. Bit će na klupi, ali mogao bi u nastavku dobiti šansu. Scaloni mu tu i tamo da šansu, kao i mnoge djevojke, a on ih je sve objeručke prihvatao.

Za kraj dodajmo da je Argentina veliki favorit protiv Australije i da će u slučaju pobjede igrati protiv boljeg iz duela Nizozemska - SAD. Oba ta duela su na programu danas, od 16 i 20 sati.

Top Komentari

plemic
tko je gad, on ili sponzoruše koje su se ljepile za njegov novčanik i popularnost?
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti