Proslavljeni fudbaler se vratio bivšoj koja nema volje za seksom: "Nisi najbolji ako to puno radiš"

Pomirili se nakon nekoliko mjeseci pauze

Proslavljeni fudbaler se vratio bivšoj koja nema volje za seksom: "Nisi najbolji ako to puno radiš"

Admin Čaušević

Mnoge osobe danas koriste društvene mreže da iskažu svoje osjećaje te kroz kakav period života prolaze. 

Tamara Gorro se nedavno pomirila sa Ezequielom Garayom pa veza između nekadašnje tv voditeljice te bivšeg štopera Real Madrida i Valencije ponovo svijeta.

Gorro je govorila kako se borila sa depresijom te je objasnila kako su ti problemi utjecali na njen odnos sa novim-starim dečkom. Ispričala je da je zbog nekih terapija izgubila volju za seksom.

"Znate da pričam o svemu, bez straha i oklijevanja. Nisi najbolji ako imaš puno seksa, nisi najgori ako ga nemaš."

Fizički ili psihološki poremećaji utiču na gubitak volje za sexom, posebno kod žena. Taj procenat se kreće između 22% i 51%.

Oglasi

Može se opravdati endokrinim problemima, hormonskim poremećajima, kroničnim ili metaboličkim bolestima ili zbog upotrebe određenih lijekova.

[instagram][instagram]https://www.instagram.com/p/CfY_wRvNmBE/?hl=en[/instagram][/instagram]

Nakon što su se rastali početkom godine Garay i Gorro su ponovo zajedno, a kazala je da to što ima manje volje za seksom uopšte ne utiče na njihovu vezu.

"Svaka faza mora biti pretpostavljena i prihvaćena. Kome se sviđa bravo za njega, a kome ne sviđa doviđenja", poručila je 35-godišnjakinja.

Sada Ezequiel i Tamarra imaju novu priliku da uživaju sa svojom djecom, Shailom i Antonijom nakon što su prethodno sami bili na odmoru.

"Veoma sam sretna što smo mogli otići nekoliko dana nasamo. Bilo mi je potrebno više nego ikad", kazala je Španjolka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi