Bivša supruga slavnog Argentinca seksualno zlostavljana: "Bio je ljubazan, svi smo ga poznavali..."

Imala je samo devet godina

Bivša supruga slavnog Argentinca seksualno zlostavljana: "Bio je ljubazan, svi smo ga poznavali..."

Edmir Škorić

Tamara Gorro, dondavna supruga bivše zvijezde Real Madrida Ezequiela Garaya, ispričala je ružno iskustvo iz djetinjstva jer je bila žrtva sekusalnog zlostavljanja.

Mnoge žene imaju bolnu prošlost i loša iskustva jer su bile žrtve seksualnog zlostavljanja, no mnoge od njih izbjegavaju o tome da pričaju, ali je Tamara odlučila da izađe u javnost s detaljima o "strašnoj epizodi" koju je imala sa samo devet godina.

Supruga nekadašnjeg nogometaša Real Madrida je priznala da je zbog toga patila od depresije i da je kasnije posjećivala psihijatra.

Seksualno zlostavljanje doživjela je kao devetogodišnjakinja od vlasnika jednog ljetnog kampa u kojem je boravila.

"Bio je ljubazan, svi smo ga poznavali. Prišao je praonici gdje sam bila naslonjena i pitao me, budući da ne perem veš, da li želim da idem s njim i da prošetamo psa. Uzbuđeno sam mu rekla da, voljela sam tog psa. Počeli smo hodati kroz polje, među mnogo stabala. Ne sjećam se jesmo li razgovarali ili ne, ali imam sliku onoga što se kasnije dogodilo", priča Tamara i nastavlja:

Oglasi

"Pokušao me poljubiti, dodirnuo me i pokušao da me obori na pod. Udarila sam ga koljenom, odgurnula i počela bježati".

Priznaje da je sve to na nju kasnije ostavilo velike posljedice.

"Neugodno me je vidjeti golu, a ako mogu izbjeći svjetlo tokom seksa, tim bolje. Sila me plaši i nemam uvijek izlaz", dodala je.

Influencerica je 12 godila bila zajedno sa Garayom, imaju i dvoje djece, ali u posljednje vrijeme prolazi kroz još jedan težak period jer su se rastali.

"Ljuti me kad kažu da smo bivši. Ne mora uvijek loše završiti. Ja nosim prsten, on nosi prsten, ko zna šta će se dogoditi u budućnosti", kazala je Tamara, čime je ostavila mogućnost da ponovo bude sa nekadašnjim igračem Reala.