Fudbalski boem ne zna za sebe, a bivša mu priča o seksu: "Kad je veliki onda boli, neke žene..."

Već neko vrijeme nisu zajedno

Fudbalski boem ne zna za sebe, a bivša mu priča o seksu: "Kad je veliki onda boli, neke žene..."

Admin Čaušević

Svojevremeno jedan od najplaćenijih fudbalera svijeta je u takvoj situaciji da trenutno s njim pričaju samo dvije osobe. Zbog mentalnih problema prolazi kroz pakao i na neki način je izolovan od ostataka svijeta.

Kad je bio na vrhuncu svoje karijere bio je najplaćeniji igrač svijeta. U to vrijeme njegova djevojka je bila Yanina Screpante. Njih dvoje već neko vrijeme nisu zajedno.

Riječ je o Ezequielu Lavezziju koji se krajem prošle godine našao u centru pažnje nakon što je završio u bolnici poslije napada prilikom porodičnog druženja.

Ispostavilo se da čuveni Argentinac ima određenih mentalnih problema, ali je odbio liječenje na klinici te je odlučio da izlaz iz krize potraži u društvu osoba kojim vjeruje.

Tako Lavezzi trenutno komunicira samo sa 10 godina starijim bratom Diegom koji mu je poput oca, te aktuelnom partnericom Guadalupe.

Oglasi

Lavezzi koji je tokom igračkih dana slovio za istinskog fudbalskog boema je na neki način obilježila osmogodišnja veza sa Yanina Screpante.

Kad je igrao za Hebei Argentinac je zarađivao 20 miliona eura, ali bez obzira na sve njegova tadašnja djevojka nije željela da ima djecu s njim.

"Nisam bila mentalno spremna. Nisam se mogla zamisliti trudnom u Kini jer je to bio drugi jezik, druga kultura i ostalo..."

Yanina i Lavezzi su u vezi bili osam godina

Kazala je da je bez seksa najduže bila tri mjeseca. Bilo je to u periodu krize sa Lavezzijem kada su odlučili i da raskinu.

Oglasi

"Na skali od 0 do 10 seks mi je važan do 7.5. Ne gledam filmove za odrasle i opravdavamo samozadovoljavanje ako ima potrebe."

"Ako neko ima veliki penis, onda boli, ali neke žene to vole. Meni je dobar onaj srednje veličine", dodala je ona bez ustezanja.

Nakon što su raskinuli Lavezzi je ispao gospodin te je finansijski podržavao argentinsku manekenku dok njen posao sa unutrašnjim dizajnom nije procvjetao.

Danas 38-godišnji Lavezzi prolazi kroz najteži period u životu, dok njegova bivša uživa u ljubavi sa izvjesnim Federicom Rozasom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi