Horor tokom zabave: Izboden bivši igrač Argentine, svi u šoku kada je objavljeno šta se desilo!

Svađa zbog novca

Horor tokom zabave: Izboden bivši igrač Argentine, svi u šoku kada je objavljeno šta se desilo!

Endin Čaušević

Nekadašnji argentinski reprezentativac Ezequiel Lavezzi hitno je prebačen u bolnicu nakon što je izboden tokom zabave u jednoj kući u Urugvaju.

Mediji u Argentini objavili su da je Lavezzi trenutno u bolnici na operaciji i da ima navodno povrede opasne po život nakon što ga je nožem povrijedio jedan od članova porodice.

Sve se dešavalo u kući u Urugvaju tokom zabave kada je došlo do svađe Lavezzija i još nekoliko osoba, ali niko ni slutio nije kakav horor se sprema.

Taj član njegove porodice uzeo je nož kojim je nanio nekoliko povreda Lavezziju u predijelu stomaka. On je prebačan u bolnicu gdje ljekari pokušavaju da mu pomognu i prve informacije govore da je situacija dosta bolja.

Također, El Observador je objavio da je do svađe došlo zbog novca i da je na kraju Lavezzi izboden.

No, argentinski TYC Sport piše da je jedan član porodice to demantovao i da je Lavezzi navodno pao s merdevina dok je pokušao da zamijeni sijalicu, ali mu baš nisu povjerovali.

S Lavezzijem u bolnice nalazi se i njegova djevojka, te se čekaju prve zvanične informacije o stanju nekadašnjeg igrača Napolija i PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi