Facebook od života Cristiana Ronalda pravi reality show
Žele zaviriti u život najboljeg fudbalera svijeta (Foto: EPA)

Dobio je službenu ponudu

Facebook od života Cristiana Ronalda pravi reality show

Midhat Šljivak

Život najboljeg fudbalera svijeta Cristiana Ronalda oduvijek je bio interesantan medijima.

Pokušavao je Portugalac na sve načine da sakrije svoju privatnost i dobrim dijelom je u tome i uspio.

Ipak, sada je dobio ponudu da barem nešto iz privatnog života otkrije, a ponuda je stigla od strane Facebooka.

Čelnici ove društvene mreže žele stvoriti reality show sa radnjom iz života Cristiana Ronalda, pa su mu uputili i zvaničnu ponudu.

Za 13 epizoda koliko planiraju snimiti ponudili su cifru od 10 miliona dolara i za sada je sve još uvijek u fazi pregovora. Prethodno su slične serije imale NFL zvijezde Tom Brady i Michael Strahan.

Ronaldo je najpupularniji sportista na Facebooku. Ima čak 120 miliona pratilaca na službenom profilu i nije nikakvo čudo što su čelnici ove kompanije odlučili izaći pred Cristiana sa ovakvim prijedlogom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi