Pogledajte perverzan kućni video bivše Balotellijeve vjerenice

Trenutno u vezi sa fudbalerom Southamptona

Pogledajte perverzan kućni video bivše Balotellijeve vjerenice

O. Lekić

Nekadašnja vjerenica Marija Balotellija Fanny Neguesha još uvijek uživa i životu, ali ovog puta sa fudbalerom Southamptona Mariom Leminom.

Neguesha je jedna od najpoznatijih Balotellijevih bivših djevojaka, a jedan od razloga je i činjenica da je sa Mariom bila dugo u vezi. Njih dvoje su nekoliko puta raskidali i pomirivali se, ali očito im spasa nije bilo.

Ipak, ova mlada i atraktivna djevojka nije dugo čekala da preonađe novog dečka fudbalera, pa je brzo pala u zagrljaj Mariju Lemini, nekadašnjem igraču Juventusa.

Danas Lemina igra za Southampton, a najveći ukras koji ima u svom domu je upravo lijepa i zgodna Fanny.

Njima sigurni nije dosadno u kućnoj atmosferi, a tome svjedoči i video koji se pojavio na internetu. Lemina je sigurno u poziciji u kojoj mu zavide brojne kolege fudbaleri, a za njega mnogi vole reći da je 'propao'. Eh, da je nama ovako propasti...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi