Wanda ispričala kako je pobjegla od Maxija u naručje Icardiju

Konačno otkrila istinu

Wanda ispričala kako je pobjegla od Maxija u naručje Icardiju

Endin Čaušević

Mauro Icardi i Wanda Nara već godinama nalaze se u centru pažnje žute štampe zbog svih dešavanja u koja je uključen i Maxi Lopez koji je nekada bio u braku sa sadašnjom suprugom napadača Intera.

Icardi je nekada bio najbolji prijatelj s Lopezom dok su igrali u Sampdoriji, ali je onda zabio nož u leđa iskusnom napadaču kada se "spetljao" s njegovom suprugom Wandom. Ona je zbog Icardija odlučila da napusti Maxija i sve što je imala s njim, a samo nekoliko mjeseci kasnije počela je živjeti sa sadašnjim kapitenom Intera.

U medijima su se pojavljivale razne priče o tome šta se dešavalo između ove "trojke", a sada je Wanda odlučila konačno da otkrije pravu priču. Ona je otvoreno pričala o tome kako je upoznala Icardija i šta se sve dešavalo kada je on još kao tinejdžer iz Barcelone stigao u Sampdoriju.

"Maura sam upoznala preko Maxi Lopeza kada je imao 18 godina. Nakon razvoda s Maxijem vratila sam se u Argentinu s djecom gdje sam željela da živim i već sam ih upisala u školi. Kada sam se vratila u Milan da završim još neke poslove Icardi je se ponudio da me dočeka, te mi je dao ključeve od svoje kuće da boravim nekoliko dana. Nakon toga pozvao me na večeru, ali njegov frižider je bio prazan što je tipično za tako mladog dečka koji samo jede vani. Spremila sam nam pastu i sve ostalo desilo se spontano", rekla je Wanda, te nastavila:

"On je mogao uraditi šta god je htio u svom životu, ali je pokazao da je veoma zreo i razmišljao je kao iskusan stariji čovjek. Ostao je tu i kada sam vidjela da se brine i oko moje djece to je bilo jednostavno nevjerovatno".

Wanda i Icardi trenutno žive u Milanu s petero djece, od kojih je troje dobila s Maxijem. Ona tvrdi da su završili što se tiče "širenja" porodice, te da više ne želi rađati.

"Nema više djece, završila sam. Uvijek je želio djevojčicu jer se pribojava da bi dječaci mogli biti pod pritiskom da nastave njegovim stopama u fudbalu. Mauro je uvijek i Maxijevu djecu tretirao kao svoju. On je jednostavno fantastičan i vječno ću mu biti zahvalna na svemu što je uradio za mene i moju porodicu", dodala je Wanda.

Top Komentari

Mahir
boli nas kurac za ovom kurvom,kakve veze ona ima sa sportom osim sto guli glupog icardija
60 1
ismir rasimovic
opet ovaj brat o Wandi...pa je ne vjerujem vise.ima li sta o tome kako je Icardi bio los u prvoj utakmici Serie A,ili kakav im je sastav za veceras? jok...bitno je da se pise o Wandi.ona je mnogo bitna za sport generalno.
48 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi