Zvijezdi Reala se desila najbolnija moguća stvar: Djeluje izgubljeno i danima nije isti čovjek

Sve se odrazilo na njegove partije na terenu

Zvijezdi Reala se desila najbolnija moguća stvar: Djeluje izgubljeno i danima nije isti čovjek

A. Čaušević

Inostrani mediji nagađaju da je zvijezdu Real Madrida pogodila teška porodična tragedija zbog čega se ovaj fudbaler osjeća jako loše i daleko je od prepoznatljive forme.

Fudbal je izvor prihoda za svakog fudbalera, ali od svakog posla bitnija je porodica. Svjestan je toga i Federico Valverde.

Sjajni veznjak fudbalera već neko vrijeme prolazi kroz teško psihološko stanje zbog porodične tragedija koja ga je zadesila.

Naime, inostrani mediji špekulišu da je Valverdeova partnerica Mina Bonino nedavno izgubila dijete i da se urgvajski fudbaler teško nosi s tim.

U četvrtak je igrao Kup Kralja protiv Altetico Madrida, a kada je zamijenjen od muke se uhvatio za glavu zbog svega što prolazi kroz njegove misli.

Oglasi

Navodno je i zatražio nekoliko slobodnih dana te se ne isključuje mogućnost da propusti neke od narednih mečeva Reala ili jednostavno susrete odgleda sa klupe.

Valverde je u vezi sa bivšom novinarkom od 2019. godine, a do sada imaju dvogodišnjeg sina Benicija.

Bonino je u noći kada je Real izgubio finale španskog Superkupa ostavila emotivnu objavu na Instagramu što je bila na neki način naznaka tragedije koja je zadesila ovu porodicu.

"Ova sedmica je bila jedna od najtežih kroz koju smo prošli ali eto ti nas svojim osmijehom pokušavaš ohrabriti i daješ sve za nas.

Znam da si želio ovom titulom da nam malo olakšaš bol, ali ne moraš nam ništa dokazivati jer ćemo uvijek biti tu, i u dobru i u zlu.

Sada nas čeka nekoliko teških mjeseci, ali prevazit ćemo to sve to i sve što se desilo će postati prošlo", poručila je ona.

Ovaj 24-godišnjak je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Reala, a za nadati se da će izdići iz svega i ponovo postati onaj stari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi