"Hoću tri, ali neću u bolnicu": Supruga igrača Reala dobila šta je htjela, došao je kući, a onda...

Federico Valverde nije razočarao

"Hoću tri, ali neću u bolnicu": Supruga igrača Reala dobila šta je htjela, došao je kući, a onda...

Admin Čaušević

Federico Valverde, sjajni veznjak Real Madrida pred revanš meč četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja dao je zanimljivo obećanje svojoj supruzi Mini Bonino koje je sutradan i ispunio.

Real Madrid je poslije dramatične penal serije uspio osigurati novo polufinale Lige prvaka. Kraljevi su eliminisali Manchester City i opravdanu se sada mogu nadati novoj tituli prvaka Evrope.

Valverde bio je jedan od najvažnijih igrača Carla Ancelottija u dvomeču protiv Manchester Cityja, imao je veznjak i poseban zadatak koji se tiče izvođenja početnog udarca i može se reći da ga je ispunio.

Urugvajac je postigao treći pogodak Los Blancosa u utakmici na Santiago Bernabeuu, a u uzvratu s Etihada konstantno je udvajao Danija Carvajala, Španjolca koji se morao nositi s Jackom Grealishem, odnosno Jeremyjem Dokuom.

Sjajni veznjak je pred revanš na Etihadu dao i dva obećanja supruzi Mini Bonino. Prvo a će eliminisati City, a zatim da će je posebno nagraditi kada dođu kući.

"Proći ćemo dalje i sutra pravim fantastične hamburgere", napisao je Valverde svojoj supruzi u privatnom chatu.

"Hoću da mi obećaš da ćeš mi napraviti tri hamburgera ako pobijediš, ali neću ni da završim u bolnici", odgovorila je Bonino.

Na kraju je Valverde održao oba obećanja, Kraljevi s u se plasirali u polufinale Lige prvaka gdje ih čeka Bayern, a sutradan je roštiljao sa suprugom.

Bonino i Valverde su već nekoliko godina u vezi, a do sada imaju dvoje djece. Zanimljivo da je Argentinka ranije bila novinarka te je tako upoznala sjajnog fudbalera.

Sve je počelo 2019. godine kada su se dopisivali na Instagramu, zatim ju je Valverde pozvao u Madrid, a ona nije oklijevala da mu se pridruži.

"Sve je prošlo bolje nego što sam očekivala", prije nekoliko godina je kazala Bonino koja se i danas bavi novinarstvom te uglavnom prati dešavanja u Real Madridu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.