Mia Khalifa izazvala pometnju navijača klubova iz Engleske objavom na Instagramu

Navija za West Ham?

Mia Khalifa izazvala pometnju navijača klubova iz Engleske objavom na Instagramu

E. Čaušević

Bivša porno glumica Mia Khalifa ponovo se našla u centru pažnje fudbalske javnosti nakon zanimljive fotografije koju je objavila na Instagramu.

Mia Khalifa je poznata po tome što često komentariše sportistima slike, a mnogo komentara izazvala nakon što je prozvala Sergija Ramosa kako bi stala u odbranu golmana Liverpoola, Lorisa Kariusa.

Navijači Liverpoola tada su s oduševljenjem komentarisali njene objave misleći da i ona navija za Redse, ali su se prevarili. Mia Khalifa je prije nekoliko dana objavila fotografiju u dresu West Hama, te priznala da najviše simpatiše ovaj tim što se tiče klubova u Engleskoj.

Top Komentari

hanson
em ruzna em plasticna,zali boze potrosene sperme zbog nje hahahhaa
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi