Fellaini, ako je istina ono što se priča, onda si majstor svih majstora

Svaka čast na izboru

Fellaini, ako je istina ono što se priča, onda si majstor svih majstora

O. Lekić

Vezni fudbaler Manchester Uniteda Marouane Fellaini ima velikih problema sa pronalaskom prave forme u posljednje vrijeme.

Ipak, van terena je uspio da 'uganja' daleko bolju formu, pa je, prema pisanju otočkih medija, smuvao playboy zečicu Victoriju Bonyju. Naravno, mediji svašta pišu, ali potvrde u vidu zajedničke fotografije na društvenim mrežama još uvijek nema. Ukoliko je zaista istina da je Fellaini uspio da osvoji srce ove prelijepe Ruskinje, onda mu svakako treba čestitati. 

Osim što je playboy zečica, ona radi kao TV voditeljica i glumica, a javnosti je poznata i po tome što su je jednom prilikom agenti CIA-e uhapsili zbog sumnje da je agent KGB-a.

Ono što možemo reći na osnovu fotografija je da Fellaini ima sjajan ukus kada je u pitanju izbor djevojke. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi