Ferdinand u suzama zbog poruke koju mu je ostavila pokojna supruga

Slavni fudbaler se ponovo oženio

Ferdinand u suzama zbog poruke koju mu je ostavila pokojna supruga

Legendarni defanzivac Manchester Uniteda Rio Ferdinand oženio se s reality zvijezdom Kate Wright.

Fudbaler je s atraktivnom Kate Wright u vezi bio dvije godine, a svoju ljubav odlučili su krunisati u jednom luksuznom hotelu u Turskoj pred nešto više od 130 zvanica, što je najprije objavio "OK!" magazin kome su proslijedili fotografije.

U medijskim istupima Ferdinand je često isticao kako mu je Kate u život dovela sudbina kada mu je bila najpotrebnija, budući da ju je upoznao dvije godine nakon smrti prve supruge Rebecce Ellison s kojom je dobio i troje djece.

Iako je danas sretan i zaljubljen, pred vjenčanje Ferdinand nekoliko puta plakao zbog pokojne supruge koja je tokom svojih posljednjih dana života htjela razgovarati s njim o onome što će se dogoditi nakon njezine smrti. Otkrila je to i njihova zajednična prijateljica Lisa kojoj se Rebbeca povjerila.

"Rebecca je htjela pričati o njegovoj budućnosti, ali on je odbijao vjerovati da će ona umrijeti", ispričala je Lisa i potom nastavila:

"Ubija me pomisao da će Rio imati novu ženu, ali još tužnija je pomisao da će ostati tužan i sam", dio je onoga što je Rebbeca navodno rekla prijateljici koja je to prenijela slavnom fudbaleru pred vjenčanje.

Ferdinandova djeca su u međuvremenu Kate vrlo dobro prihvatili, štaviše oni su je u vjenčanici i prvi vidjeli.

View this post on Instagram

Brunch moments!! #wedding #celebration ❤️❤️

A post shared by Rio Ferdinand (@rioferdy5) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi