Čega se sjetila: Slavni fudbaler je prevari, ona mu se osveti sa timskim i reprezentativnim kolegom

Kao u sapunicama

Čega se sjetila: Slavni fudbaler je prevari, ona mu se osveti sa timskim i reprezentativnim kolegom

Admin Čaušević

Ponekad život nekih fudbalera liči na prave sapunice. 

Kratki rezime nove pikantne priče iz svijeta fudbala je taj da je slavni fudbaler prevario djevojku koja mu se osvetila tako što je spavala sa drugim slavnim fudbalerom.

Fernando Gago je vrlo dobro poznat ljubiteljima fudbala u Evropi. Nekada je igrao za Real i niz još poznatih klubova, a sada je trener.

Gago je dugo vrijemea bio u vezi sa Mico Vazquez koja ju je prevario sa Gisele Dulko. Zatim je oženio bivšu teniserku s kojom se razveo 2021. godine.

Da bi se osvetila bivšem za prevaru Vazquez je odlučila spavati sa dobrim prijateljom te tada klupskim i reprezentativnim kolegom argentinskog veznjaka.

Oglasi

Fudbaler s kojim se Vazquez osvetila Gagu bio je ni manje ni više Gonzalo Higuain, a njihova romansa je trajala neko vrijeme.

Gago je tada našao poruke u telefonu svoje bivše koje joj je slao Higuin i tada je otkrio sa nekada sjajnim napadačem.

Dok je bila u Madridu Mica se družila sa drugim Argentincima kao što su Maxci Rodrigez, Gabriel Heinze i Ever Banega, ali Higuaina nikad nije bilo na tim druženjima.

"Osvetila sam mu se kad sam shvatila da više nismo jedno, raskidali smo i rekla sam sebi da mu se moram osvetiti", deset godina kasnije je Vazquez sve priznala.

Oglasi

"Bio mi je nevjeren sa pola Argentine i pola Evrope", poručila je Vazquez koja je sa Gagom bila u vezi četiri godine.

Da je Gago vara Vazquez je otkrila tako što je vidjela slučajni mail u kojem je bilo napisano "pogledaj kako napreduje naše malo ljubavno gnijezdo." To je Dalko pisala argentinskom fudbaleru.

Desetljeće kasnije Vazquez je pronašala svoju sreću sa Gernimom Kleinom s kojim je u vezi već dvije godine.

Top Komentari

zilan66
Predlazem novi naziv za portal,lajkajmo,SPORT SPORT PLEJBOJ BA.
3 0
rocccavela
ma zasto je ovo vazno da se nalazi na sportskom portalu?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi