Najveći žigolo savremenog fudbala je raskrinkan: "Varao me s pola Evrope i Argentine"
Foto - Instagram

Nevjerovatan je

Najveći žigolo savremenog fudbala je raskrinkan: "Varao me s pola Evrope i Argentine"

Midhat Šljivak

Nekadašnji argentinski fudbaler Fernando Gago (36) iza sebe ima zaista buran period.

Ovaj 36-godišnjak prošle godine je okončao desetogodišnji brak s nekadašnjom teniserkom Giselom Dulko. Sve je puklo nakon što ga je ona zatekla u krevetu sa svojom najboljom prijateljicom.

Gago voli lijepe žene. S jednom nikad nije mogao mirno živjeti, a njegova nekadašnja djevojka, glumica Micaela Vazquez, otvorila je dušu i prikazala je bivšu zvijezdu kao pravog žigola.

"Zbog njega sam otišla u Madrid. Imao je 19 godina i osjećala sam veliku strast prema njemu", počela je priču Micaela i nastavlja:

"Bila je to teška veza. Veoma je teško biti s fudbalerom. Srećom, tada još nije bilo Instagrama, ali šta bi se tek dešavalo da ih je bilo", govori ona.

Oglasi

Zatim je nekadašnju zvijezdu argentinskog fudbala optužila da ju je varao s pola Argentine i s pola Evrope.

"Raskinuli smu jer me je prevario s pola Argentina i pola Evrope. Znam li koliko me je puta prevario? Čula sam određene priče, ali ko zna. Imali smo 19 godina, a on je iznenada imao novac i moć. Šta mladom momku više treba?".

"Nikad ga nisam osuđivala. Pokušala sam da razumijem momka koji ima 20 godina, koji je iznenada uletio u ogroman novac i koji odjednom može napraviti sve što želi. Smatram da je zbog toga izgubio glavu".

Tvrdi da je ona bila vjerna sve dok nije shvatila da će doći do raskida.

"Bila sam vjerna sve dok nisam vidjela da smo na putu ka raskidu. Morala sam se osvetiti. Bila je to čista osveta", rekla je ona.

Fernando Gago je u bogatoj karijeri koju je počeo u Boci igrao još za Real Madrid, Romu, Valenciju te Velez Sarsfield.

Oglasi