Zaradio milione, nedavno oženio 14 godina mlađu hrvatsku novinarku, detalj s vjenčanja sve iznenadio

Fernando Hierro i Fani Stipković će uskoro postati roditelji

Zaradio milione, nedavno oženio 14 godina mlađu hrvatsku novinarku, detalj s vjenčanja sve iznenadio

Endin Čaušević

Hrvatska novinarka Fani Stipković još prije nekoliko godina skrasila se u Madridu, a ni slutila nije tada da je to bio potez koji joj je promijenio život. Prije nekoliko godina upoznala je legendarnog igrača Real Madrida, Fernanda Hierra, s kojim je počela ljubavnu vezi i nedavno to krunisala brakom, no jedan detalj oko njihovog vjenčanja mnoge je iznenadio.

Hierro je prije Fani bio u braku svega 28 dana u 2019. godini, a nakon prekida s tadašnjom suprugom dvije godine kasnije upoznao je hrvatsku novinarku u koju se zaljubio "do ušiju".

Oni su nekoliko mjeseci krili svoju ljubavnu vezu, ali krajem 2021. godine potvrđeno je da su Fernando i Fani zajedno iako je legendarni fudbaler čak 15 godina stariji od hrvatske novinarke.

Fani je prije nekoliko godina odlučila da živi u Madridu i to je bila odluka koja joj je promijenila život. Upoznala je ubrzo Fernanda i čini se pronašla sve ono što je tražila godinama.

Nakon dvije godine veze odlučili su da je vrijeme da naprave iskorak, te su se vjenčali 13. septembra u Madridu, no jedan detalj posebno je privukao pažnju javnosti.

Oglasi

Iako je Hierro zaradio milione u svojoj fudbalskoj karijeri na kraju nisu željeli da prave nikakve luksuzne zabave i vjenčanje s velikim brojem zvanica već su to uradili u poprilično intimnoj atmosferi.

Španski mediji otkrili su da je na vjenčanje Fernanda i Fani bilo pozvano svega 12 ljudi i to su oni najbliži njihovi članovi porodice i prijatelji.

"Nismo imali vremena organizovati nešto veliko sa svim tim gostima. Odlučili smo se da će to biti samo za nas, krunidba naše ljubavi. To je bilo intimno i malo vjenčanje jer nismo htjeli biti u centru pažnje. Ovo je korak ka osnivanju nove porodice", rekla je Fani za madridski AS.

Također, oni već očekuju prinovu jer se Fani uskoro treba poroditi i odlučili su da prije nego što postanu roditelji svoju vezu krunišu brakom.

Nedavno su organizovali zabavu na kojoj su otkrili spol djeteta koje očekuju i potvrdili su da će dobiti sina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi