Legenda Reala u vezi sa 15 godina mlađom hrvatskom novinarkom

Procurili detalji

Legenda Reala u vezi sa 15 godina mlađom hrvatskom novinarkom

Admin Čaušević

Svojevremeno je bio jedan od najboljih defanzivaca svijeta i čovjek koji je s kapitenskom trakom predvodio Real Madrid i reprezentaciju Španije. 

Prošla su tri mjeseca otkako su pojedini španski mediji objavili fotografije Fernanda Hierra u društvu misterizone djevojke u jednom od elitnih dijelova Madrida.

Bivši selektor reprezentacije Španije nije u javnosti izražavao naklonost prema svojoj djevojci, ali je bilo jasno da su u intimnom odnosu pogotvo nakon istih mjesta u kojim su boravili.

Mediji koji su objavili tu vijest su se dali u istragu te su otkrili da se radi o hrvatskoj novinarki, Fani Stipković.

Ova 39-godišnjakinja je rođena u Hrvatskoj, ali dugo godina živi i radi u Španiji gdje je i izgradila svoju novinarsku karijeru.

Oglasi

Fani Stipković je itekako popularna na društvenim mrežama gdje je kombinovano prati oko dva miliona ljudi.

Stipković i Hierro su se odlučili da budu rezervisani i diskretni, ne objavljuju i zajedničke fotografije, ali ne okljevaju da uživaju u svojoj vezi u najljepšim madriskim restoranima.

Nedavno su snimljeni kako zajedno gledaju teniski meč finala Davis Cupa igran u Madridu između Hrvatske i Rusije.

Inače, Stipanović je prošle godine radila i intervju s Hierrom uoči utakmice Evropskog prvenstva između Španije i Hrvatske. Intervju je rađen u domu španske legende.

Zgodna Hrvatica ne krije svoju strast prema sportu i zdravom načinu života. Iako još nije objavila fotografije sa Hierrom španski mediji tvrde da njihova veza ide najboljim putem, dokaz za to je i da je provela Novu godinu sa Hierrom i njegovim 15-godišnjim sinom, Alvarom Ruizom.

Inače, Hierro je dugo godina bio u braku sa Soniom Ruiz s kojom se razveo 2019. godine.

Top Komentari

denimen9
Čestitke za kapitena največeg kluba u historiji.
3 4
Paradoks
Od kada to novinarke postadođe starlete
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi