Fernando Torres pokazao kakva zvijer je postao i kako izgleda njegov jedan trening u teretani

Napravio nevjerovatnu transformaciju

Fernando Torres pokazao kakva zvijer je postao i kako izgleda njegov jedan trening u teretani

E. Čaušević

Španski napadač Fernando Torres iznenadio je sve nevjerovatnom transformacijom tijela koju je napravio nakon što je završio karijeru.

Torres je na ljeto 2019. godine saopštio da završava svoju igračku karijeru, a zadnju sezonu proveo je u Japanu gdje je nastupao za Sagan Tosu.

Nakon što je okačio kopačke o klin Torres se posvetio treninzima u teretani, a prošle godine mnogi su ostali šokirani kada je bivši napadač Liverpoola pokazao nevjerovatnu transformaciju.

Danas Torres izgleda više kao bodybuilder nego fudbaler što najbolje pokazuje koliko se posvetio teretani i svom izgledu.

Iako su mnogi već upoznati s njegovim novim izgledom Torres ne prestaje da iznenađuje. Vrijedno trenira svakog dana, a njegovo tijelo danas izgleda zaista nevjerovatno.

To je najbolje pokazao video koji se pojavio na društvenim mrežama i koji pokazuje kako izgleda jedan trening bivšeg španskog napadača u teretani.

Javnost je oduševljena kako Torres danas izgleda i pokazao je da se može itekako ostati u formi nakon što okačite kopačke o klin.

Mnogi fudbaleri nakon odlaska u penziju se opuste i ne vode toliko brigu o svojim kilogramima, ali Torres je sušta suprotnost svega toga i maksimalno se posvetio svom tijelu.

I pored toga što toliko vremena provodi u teretani Torres nije zapostavio fudbal. Posvetio se trenerskoj karijeri, te je trenutno trener juniorskog tima Atletico Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi