Fešta u Međugorju: Mamić slavi rođendan, Hanka zadužena za atmosferu

Veliki broj poznatih lica iz svijeta sporta na proslavi

Fešta u Međugorju: Mamić slavi rođendan, Hanka zadužena za atmosferu

Nekadašnji prvi čovjek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić je u našoj zemlji dočekao svoj 59. rođendan, a velika zabava povodom njegovog rođendana je održana u Međugorju.

Proslavi Mamićevog rođendana se odazvao veliki broj ljudi iz sporta, iz naše države i regiona, pa se Zdravko Mamić družio i sa direktorom Sport centra u Međugorju Nikom Dodigom, predsjednikom GOŠK-a Lujom Ilićem i direktorom GOŠK-a Andrijom Jurkovićem.

Na Mamićevom rođendanu je vladala i još uvijek vlada sjajna atmosfera, a nekadašnji prvi čovjek uz proslavu vlastitog rođendana u Međugorju slavi i uspjeh reprezentacije Hrvatske, zbog kojeg je svakako presretan.

Slavlje i dalje traje, a po svemu sudeći će potrajati do ranih jutarnjih sati. Treba dodati i da goste svojim hitovima zabavlja poznata bh. pjevačica Hanka Paldum.

Top Komentari

Keno
Pravo cudo da se nije jos pojavio neki "hrvat" da se provaljuje
11 2
Benjamingst
Nas Mamic kako covjek voli BiH. Cak iz daleke Hrvatske vratio se u svoju domovinu. To Mamicu kupuj neki klub u svojoj domovini BiH podigni klub kao Dinamo ZG I 100% ides u Zenicu jel Hrvatska je daleko.
9 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti