FIFA 21 će imati novi detalj koji je već sada oduševio ljubitelje video igrica

U prodaji od 9. oktobra

FIFA 21 će imati novi detalj koji je već sada oduševio ljubitelje video igrica

Endin Čaušević

EA Sport će uskoro predstaviti novo izdanje igrice FIFA koja će ovaj put donijeti nekih novih stvari.

FIFA 21 trebala bi biti puštena u prodaju 9. oktobra, a ljubitelji video igrica s nestrpljenjem očekuju da vide sve te novine koje je EA Sport ponosno najavio prije nekoliko mjeseci.

No, u javnosti je već procurilo nekoliko stvari o FIFA 21, a jedna od njih je posebno oduševila ljubitelje video igrica.

Naime, na novoj FIFA-i kada primite gol u posljednjoj minuti za poraz vašeg tima onda igrači ekipe s kojom igrate padaju na teren od razočarenja.

Ovaj detalj je itekako oduševio ljubitelje FIFA-e, te su poručili da je to dobar znak da bi FIFA 21 zaista mogla biti naprednija od sadašnje verzije FIFA 20.

[twitter]https://twitter.com/delstroyer_/status/1295415043111215110[/twitter]

Top Komentari

Śmeker007
PES je PES !!
9 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti