FIFA 22: Uz Hajduk, u igri su se pojavila još tri nova kluba

Idu u "ostatak svijeta"

FIFA 22: Uz Hajduk, u igri su se pojavila još tri nova kluba

E. Škorić
Teme:

Na vidjelo izlazi više informacija o popularnoj nogometnoj simulaciji FIFA 22.

Danas su objavljene i ocjene igrača, pa smo saznali da je Lionel Messi na vrhu s ocjenom 93, a iza njega Robert Lewandowski, Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe...

FIFA tradicionalno u rubrici "ostatak svijeta" u igri tradicionalno donosi neke timove čije lige nisu u igri jer EA Sports nema licencu ili jednostavno nije zainteresovan za tu ligu.

To je slučaj sa "našim" ligama, ali je EA Sports odlučio da među ostale timove uvrsti i splitski Hajduk.

Sada je objavljeno da će se naći još tri nova tima, a između ostalog jedan sa Kipra i drugi iz Mađarske. Riječ je o APOEL-u i Ferencvarošu. Mađari, za koje igraju bh. reprezentativci Adnan Kovačević, Eldar Ćivić i Stjepan Lončar, prvi put će se naći u video igri.

To je vjerovatno posljedica sjajnih rezultata ovog tima u posljednjim godinama, te su sve češći učesnici grupnih faza eurotakmičenja.

Treći tim koji je dodan je Wrexham AFC. Ovo je vjerovatno najzanimljiviji tim iz razloga što dolazi iz Walesa i trenutno igra u 5. ligi Engleske, ali je najstariji klub na Otoku i ujedno treći najstariji klub na svijetu.

Već 27. septembra igrači širom svijeta moći će da uživaju u najnovijoj inačici svjetski popularne igrice.

Top Komentari

Cocca87
a kad se sjetim kad je Zeljo izbacio ferencvarosa, a sad oni ligu prvaka igraju.... svi napreduju samo mi nazadujemo....
5 0
Sanska_Prangija
Zasto wrexham?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi