Otkrivene ocjene igrača u igri FIFA 22: Mnogi se neće složiti sa EA Sportsom

Messi ima najveću ocjenu

Otkrivene ocjene igrača u igri FIFA 22: Mnogi se neće složiti sa EA Sportsom

E. Škorić
Teme:

Ljubitelji nogometnih simulacija nestrpljivo čekaju da zaigraju FIFA 22, a naravno svaka informacija prije njenog zvaničnog izlaska dobro dođe.

FIFA 22 izaći će 27. septembra. Dakle, još dvije sedmice morate da se strpite, a onda ide uživanje i dan i noć uz jednu od najpopularnijih video igara u režiji EA Sportsa.

Još od 1993. godine EA Sports nastoji svake godine izbaciti novu verziju simulacije. Tako će biti i slučaj ove godine kada je planirano izbacivanje igre FIFA 22. Od 2003. godine tradicija je da se igra nađe na tržištu u posljednjoj sedmici devetog ili početkom desetog mjeseca kalendarske godine.

Trailer za novu FIFA igru sve je oduševio, a sada smo saznali i ocjene igrača, barem onih najboljih u igri.

Najbolje ocijenjen igrač na FIFA 22 je Lionel Messi s ocjenom 93, a slijedi Bayernov Rober Lewandowski (92), Cristiano Ronaldo (Manchester United, 91), Kevin de Bruyne (Man City, 91), Kylian Mbappe (PSG, 91), Neymar (PSG, 91), Oblak (Atletico, 91), Harry Kane (Tottenham, 90), N'Golo Kante (Chelsea 90), Manuel Neuer (Bayern 90).

Mnogi smatraju da je Messijevo prošlo i da ne bi trebao da bude na broju jedan, te da su neki igrači poput Erlinga Haalanda ili Mohameda Salaha zaslužili veće ocjene i da se nađu u Top 10 igrača s najvećim ocjenama.

Top Komentari

Klicko
nije mi jasno kako se kristina penaldo nalazi na ovoj listi?Pa 91 ocjenu nije trebo imat kad je bio u naponu snage i punio osasune,levante,granade i slicne jake klubove
7 13
lega
Ne kontam kako da mesi bude 1 nema on vise one brzine i snage, po driblingu i ubrzavanju moze bit ali po snagi, skoku, i ostalim fudbalskim vrlinama ne može definitivno. I baš me zanima po kojim kriterijama oni ocjenjuju igrace
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi