Bug ili genijalnost EA Sportsa: Nogometaši Tottenhama ne slave trofeje na FIFA 22!

Igrice

Bug ili genijalnost EA Sportsa: Nogometaši Tottenhama ne slave trofeje na FIFA 22!

Edmir Škorić
Teme:

Skoro svako izdanje popularne video igre FIFA donosi pregršt promjena, ali neizostavne su pogreške.

Na internetu možete pronaći mali milion recenzija o FIFA 22, nastavku popularne nogometne simulacije koju kreira EA Sports. Međutim, kao i svaki put, tako i sada igrači pronalaze razne bugove, odnosno greške, mada je jedan od igrača zabilježio nesvakidašnju situaciju u igrici i nije siguran radi li se o pogrešci ili je EA Sports htio da igra bude što realističnija.

Naime, nakon što je osvojio Community Shield s Tottenhamom, što u Engleskoj smatraju utakmicom Superkupa s kojom se otvara sezona, igrač je uočio da se nogometaši londonskog tima uopšte ne vesele.

Trofej je trofej, bilo da se radi o Community Shieldu ili Liga kupu ili FA kupu, ali igrači Spursa nisu reagovali kako bi trebali. Dok je Lucas Moura podigao trofej u zrak, njegove kolege su bez entuzijazma i radovanja bile poredane oko njega.

Mnogi korisnici interneta su odmah počeli s komentarima da "igrači Tottenhama jednostavno ne znaju kako se slavi trofej" i to nije daleko od istine, pošto je ovaj tim zadnji put trofej osvojio još 2008. godine, kada je bio pobjednik finala Liga kupa.

Ipak, na kraju ćemo vjerovati da je sve ovo samo još jedna greška EA Sportsa...

Ależ radość ze zdobycia trofeum! Emocje aż się wylewają z ekranu! via r/ @KyrreDehli

Posted by Kartomania - FIFA Ultimate Team i nie tylko on Monday, January 3, 2022

Top Komentari

Ado_GTI
Socer je za Fifu svjet izmislio.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti